Tuesday, 28 August 2012

RAMAI DAH BERPUNYA???

   


Hai3... selamat malam semua....apa khabar?? sihat tak?? lau tak sihat.. pergi klinik k... ^_^ ... ok laa.. malam nie.. bella nak share something laa kan... huhuhu.. mana tak nye kan.. tadi.. bella stalker sorang membe laa... nak kata membe rapat tuh tak laa..dulu dia nak bella jadi kekasihnya..tapi..bella tak terima... hahaha... mana ade jual mahal..cuma..waktu tu belum nak terima mana2 lagi laa.. ok laa... stalk punya stalk...sekali... engaged meyhh status dia..i mean bukan dorang dah bertunang laa cuma dah couple laa kan..wowww...bella tergamam kejap tadi kan... haha.. terkezottt wowww..kalah monyet kalau jatuh dari pokok...
 
hahaha... ok laa tuh kan..dia dah berpunya... at least lau bella tak terima dia pun..ada yang lebih layak dari bella tol tak?? kita biarkan mereka happy k.. mueheheh.... tapi lau difikirkan balik kan..nampak sangat laa lelaki tak tahu nak sabar kan.. cepat je dapat pengganti kan?? pelik3... bella cuma bole tersenyum je tau... hahaahah... malas laa nak fikir...biarkan laa mereka...yee.... muehehhe.. janji bella happy...
 
hmm...malam ni... sunyi jer... sejuk pun sejuk.. tetiba teringat someone laa.. hehhe.... siapa lagi kan?? its oke laa... biarkan dia hadapi dunia baru k.. bella tahu dia tak ready nak bercinta... even dia dah ready pun.. ta mungkin bella yang jadi girlfriend dia kan??? tol tak?? iyee..memang..dah sayang dia..tapi tak salahkan kalau dia memilih mana yang baik tuk diri dia.. kita hanya boleh mrnyokong dia dari belakang je ... ^_^. ... hati bella tetap sayangkan dia.. tetap merindui dia dalam diam..tetap menyintainya dengan sederhana...
 
Sampai sini sahaja ye.. nanti bella share lagi k.. bubye... have a nice day... ^_^
 
 
lots of love ANIEL... ~~~
 
 
 
 

BEAR'BRICK

  

Kau hadir tanpa ku sedari
Mengisi kekosongan hati
Kini kau pergi tinggalku 
Lemas ku dalam sepi
Hujan yang turun kebumi
Membawa rindu yang menggunung
Kau biarku oh sendiri
malam ku tanpa mimpi
Mengapa tangan kau lepaskan
Setelah hatiku kau tawan
Mengapa takdir memisahkn
HANYAKU CINTA KAU SEORANG
Mengapa tangan kau lepaskan
Setelah hatiku kau tawan
Angin malam bawalah cintaku menghapus rasa rindu.. 

Manusia di muka bumi tidak pernah lari dari perasaan cinta dan sayang...
Seperti aku.. aku juga memerlukan cinta dan sayang dalam diri...
Seperti aku...aku juga mahukan seseorang menyayangi aku dengan tulus...
Seperti aku...aku juga mahukan seseorang menyintai aku dengan tulus...

Huhu... bagi aku... aku menyayangi kau seadanya..menyintai kau secara sederhana... merinduimu dalam diam... melihat kau dalam senyap... aku senang melihat kau gembira...melihat kau tersenyum.. membuat aku terus merindui senyumanmu dalam diam... ^_^ ... aku menyayangi kau..menyintai kau..merindui kau.. hanya kau berada dalam hatiku.. 
andai kau tidak membalasnya..aku terima seadanya.. biarlah kasih sayang aku.. cintaku...rindu ku.. aku simpan untuk kau.. terdapat satu sisi dalam hati.. khas untuk kau.. ^_^

                                                                             LOTS OF LOVE~aniel bear'brick
 
 

Sunday, 26 August 2012

PENING??

    
 
Hai3.. selamat malam semua... how are u today?? so far ok?? :) ...... hey.. bella baru jer petang tadi sampai shah alam.. wowww!! penat meyhh!! .. hahha.. lau ikotkan.. tak nak balik.,nak stay melaka jer... muaahahaha.. esok dah start kelas.. malas nye nak pergi..ponteng bole?? hahaha.. memang kena tibai laa dengan housemate bella nanti tau... nsib baik assignment dah siap tau... mana tak nya.. pagi2 raya..orang lain sibuk beraya kan.. bella?? hadap tugasan tuh .. hahha.. kesian.... ^_^ ... heheheh..
 
Entry bella kali ni... PENING??? ape yang pening errkk?? tak ada apa pun cuma... tu laa.. dah jadi student kan.. memang banyak lah dia punya cabaran kan?? nak2.. tak lama lagi final exam.. woowww!! memang santak,serabut, dan macam2 ag laa ye.. hahaha..sabar jer laa ye.. kihkihkih .... hah?? Aniel?? sssyhh..!! diam2 sudah.. nak kenal dengan lebih rapat.. ok laa.. sebelum nie.. bella ada post pasal OH! YAMAHA 135 LC kan?? actually.. aniel nie.. salah sorang admin dekat central.. so.. apa2 yang tak puas hati ke.. nak daftar ke..event ke.. rujuk pada dia laa.... cm ne bole terpikat??? muehehhe.. senyuman dia laa.. kite suke laa.. ahhaha... that why laa kite sayangggggg dia sangat2 tau.. :) .. kan bella ada bagitahu.. kalau ada.. adalah..kalau tak ada..bella simpan sayang bella tuk dia.. ^_^... rindu dia sangat2...ssyhh... pic dia ada dalam lappy bella.. fone bella... ngeee~~~ 
 
AKU SAYANG KMOO!!.. dia dengar tak? .. kan best lau dia dengar kan?? heee.. gatai!! .. sekarang ni...bella sayang dia sorang aje.. :) .. mana ada sayang yang lain.. hmm.. entah laaa....kenapa sayang dia lebih erkk?? mueehehhee... sayang awak laa niell.. ngeee...
ok laa..sampai disini sahaja k.. nanti lau ada lagi.. kita share ag k.. have a nice day frenz...
 
sayang awak... <3
 

Friday, 24 August 2012

HATI DAN SAYANG ~ HACKS~

   
Hai3!! selamat malam korang.. wat ape laa tu ye?? tak lama dah start sekolah..ada yang dah nak mula trial kn?? hah!! dah study ke belum ni?? dok hadap lappy jer.. huhuhu... ermm... now.. jom sharing something tentang hati dan perasaan bella.. ^_^
 
Aku tak macam org lain.. sukar nak sayang org..hahah..tapi jenis aku nie pulakk mudah sayang org taw... hissshh.. =,= ... payah taw dapat sifat cam aku nie.. yelahh.. maybe sebab aku ta dew sape2 laa kot..tu yang aku mudah sayang org. Baru2 nie...ade someone dtg dalam idop aku...ok laa.. not bad.. orangnye ok.. cuma tu laaa.. tak sangka lakk.. dia pun ada sorang perempuan sayang die.. mengaku dia gf pada laki tuh.. bila aku tanya.. tu bkn gf dia pon... hmm.. ntahh laa.. aku sendiri dilema bila memikirkan hal nie... aku dah lama dah sayang kat dia.. cuma.. malu nak luahkan isi hati....hahaha... mesti ingat aku ni cam hape ntah kan??? tak de laa... aku kalau nak luah pon...tengok laa keadaan..tak kan laa nak pakai redah jer kan...??? ^_^
 

Lama2.. aku sayang dia sangat laa.. cam aku tak nak lepaskan dia..ntahh laa.. aku pernah cakap laa.. " if one day ada someone yg buat kamoo tertarik..sayang pada dia.. saya akan lepaskan awak pada perempuan tuh..asalkan org yg sya sygg sangat nie.. bahgia...happy dengan orang yang tersayang.. :')" ... ehh aku lakk yang sedih.. memeyh arr.. orang yang kita sayangkan... lepas aku putus dengan ex aku dulu tuh.. mana ada dah aku couple... setakat kawan2 bole laa kan???? x dew masalah bagi aku nie... even ko pe'el cam hantu pun..aku still berkawan jugak kan???? tapi dengan laki ni..aku rasa lain laa.. tak tahu kenapa..makin lama..makin rindu..makin lama makin sayang.... cam aku tak nak lepaskn dia pada perempuan len... hahha.. :D .. bengong laa aku nie... hahha.. 

Nak wat cam ner...hati dan sayang sentiasa bertaut satu sama lain.... dah lama dah aku sayang dia nie.. cuma pendam sorang2..buat pekasam... dah ade peluang..explain kat dia..nasiblah dia terima...dia tahu..lau x.. mampuihh aku kene ceramah dengan dia.. ^_^... 

WEYHHH!! AKU SAYANG KO LAA SENGET!!! :') ... 
Untuk memiliki seseorang kita tak perlukan sesuatu yang bernilai.. cukuplahh... dengan apa yang kau beri melalui hati dan sayang.. sejauh mana kasih sayang itu kukuh..sejauh tu laa kasih sayang sentiasa bertaut.. ^_^

Dah dengar luahan hati bella kan..?? nak tahu orang yang di maksudkan??? janji diam k.. ^_^



Aniel Bear'Brick :)

kalau ada... adalah... lau tak da.. aku berserah.. aku simpan sayang aku untuk kau.. :)

 

GENG KEMBARA BERAYA 2012

 
Hai3... apa khabar semua?? sihat x?? yelakan... lepas raya nie..faham2 laa ye.. perut tu penuh dengan ketupat laa.. kuih raya lagi kan... sama lah dengan bella.. hahah... biasa lah tu kan time raya kan... semua nye melantak sampai tak ingat dunia kan?? hahha... nak2..ramai sedara datang beraya kat umah korang kan?? bagi bella..tahun ni raya tak berapa meriah laa.. sebab pagi raya org lain sibuk beraya kan..kutip duit..bella??? hmm.. hadap assignment jer laa dikk oitt..hahaha... sabar je laa..
oke laa..back to our topic k.. actually... baru2 nie kawan2 bella ada dtg umah laa kan..semalam kul 10 mlm...15 org dtg raya kat umah bella..fuhh.. penat layan dorang weyyhh..abis balun kek.. hahha... 2,3 ari lpas..kwn dri central dtg..alaa..3 org jer.. salah sorang tuh bella sygg tau..ssshhh..!! secret k,, ^_^ ...dorang beraya ke negeri sembilan dan melaka... huhuhu...ride jer taw.. huhu..jom tgk gelagat dorang ketika beraya.. ^_^

HAH..Ni laa yg kata 3 org dtg umah bella..posing habis nampak abg2 kite nie.. ^_^

Hamboi..abg bob..pantang nampak kamera ye...peace aje (Y)
Hmm..nyummmy3...
makan jangan tak makan..bagi habis tau.. ^_^
eheemm....hamboii..abg bob..bercermin mata ag ye
peace aje laa abg aniel oiitt.. ^_^
moto!! nk pinjam..hahaha
 ok x?? sampai sini aje sharing kite yee...nanti lau ada pape lagi yang bole di kongsi..kite kongsi k.. have a nice day.. SELAMAT HARI RAYA.. !! ^_^....

Thursday, 16 August 2012

GELAGAT MANUSIA DI KOTA METROPOLITAN

 
 
Hai2 semua... semua sihat x?? ada tak yang demam?? puasa cukup tak?? yang tak cukup tu.. jangan lupa ganti.... ok laa.. bella ada something nak share dgn u all... its about gelagat org2 kat kota serba maju tuh.. :) 

satu malam tuh.. bella lepak laa dengan membe2 bella kn..... hirup udara yang segar kan.. termenung jap.. hahhaa... depan menara KLCC tp bukan depan2.... jauh laa..tapi nampak laa kan.. tengok keliling.. wooowww!! macam2 gelgat anak remaja di sana.. bella cuma bole..geleng kepala jer laa... tengok dorang.. yelaa... aneh kan?? dunia serba maju tapi gelagat manusia semakin hari semakin banyak kat bandar2 besar.. haaiihh.. keluar bercouple len laa... waktu malam kan?? bukan bella pelik cuma hairan laa..waktu malam gelagat remaja semakin hari semakin menjadi lakk...
 
haaiihh..!! macam2 hal laa zaman remaja sekarang nie.. haaiihh... remaja yang budiman tuh.. lau nak keluar bole.. tapi biarlah dengan yang sama jenis yaa.. lau keluar dengan yg berlainan jenis.. make sure jaga diri bebaik k.. korang anak yang baik.. dengar cakap ibu bapa k.. ^_^
 
SELAMAT HARI RAYA,, !!!