Tuesday, 16 October 2012

AKU MENANGIS LAGI

   

Hai... selamat malam semua.. ada sihat tak?? bella tak sihat nie.. uuwwaargghhh!! demam ni.... :'( .... aahhaaaii... hmmm.. tibe2 x de mood lak kan.. demam2 nie... :) ... entry kali nie... ya3.... menangis lagi laaa  jawabnya .... pasal apa ea?? pasal satu benda yang buat bella tersentap... dah dapat tahu cerita tu.. bella terdiam jap.. yelaa.. mana tak nya.. ex bella cari bella balik... pastu ada sorang mamat nie.. baru dia bagitahu yang dia minat bella.... aaargghhh!! sengal punya budak!!
 
Ko ingat nak ko laa kan?? jahat2.. !! biar laa kan..!! ada aku kisah...!! ceewaahhh!! pastu bella explain kat khairul sal cerita nie kan... khai lakk dapat petanda.. maknanya dia mimpi dulu baru bella cerita.. kira nya...dia tahu dulu laa kan... uuwarrgghh!! bella tak nak kehilangan khai laa!! bella ada dia je.... :'( ... sayang dia sangat2 laa.. :'( ..
 
macam mana nak yakinkan khai ye?? tak  tahu nak buktikan macam mana kat dia yang bella sayang dia sangat3.. bella tahu dalam hubungan ada jer dugaan yang datang ... tapi... yang nie..... memang bella tersentap habis laa.. tapi.. bila dengar suara khai ni... aahhaaii.... lembut dah hati ni... :')...
 
ok laa.. sampai di sini sahaja laa luahan hati bella ok.. nanti bella share ag k.. ^_^ .. bye2.. ^_^ ..
 
sayang kamoo sayang... ^_^ .. 

Monday, 15 October 2012

TERHARU BERSAMA AIR MATA

    

Selamat malam u alls..!! hahha.. dah lama laa juga tak masuk dalam nie.. muahahha,...  ok... tajuk entry bella ni..agak pelik.. aahhaaaii.. mesti korang tertanya2... bella nie asyik entry pelik2 je.. hahha.. mana ada pelik laa.. tajuk jer pelik.. tahu cerita dia tak pelik mana pon..  hahahha.. :P ...
 
ok.. bella penat nie.. baru aje lepas luangkan masa dengan khai laa.. huhuhuuhu.... tengah best2 tengok cerita AKU TERIMA NIKAHNYA kan.. kan ada scene yang ady putra kena langgar dengan kereta kan.. masa tuh.. zzzuuppp!! jantung bella ke depan.. muahah.. bella pandanglaa muka khai.. cakap dengan dia.. " tak mau bawak moto laju2.. nantu susah baby" ceewaahh... dia pun angguk laa kan.. muahha.. :) .. 
 
kemudian... dia ada cakap " nanti suatu hari kita macam tuh ye " bella balas.. " kalau ada..adala.. " .. aiiyaakk.. masa tuh khai dah pandang jer bella.. ngeee~~ bella cakap dalam hati.. "salah ke??" bella dah terdiam dah... masa tu... air mata dia nak terkuar tau... bella dah risau dah.. aaaiiyyaakk.. pujuk laa kan... bella cakap laa... lau ada,adalah... sebab maybe satu hari nanti ada yang mahukan dia kan.. masa tuh... khai dah nak kuar air mata dah.. dia cakap " tak nak.. hubby tak nak yang lain.. hubby nak baby sorang jer..... " alahaaii.. cutenya... bella cakaplaaa.. " ada..adalaa ye" bella ca......kap jer.. sampai satu tahap dia tutup mulut bella... zzuuppp!!! bella terkejot! dia bagitahu " hubby dah janji dengan baby.. hubby nak baby sorang je.. hubby tak nak yang lain.." .. fuhh.. tersentap.. !! mula la airmata bella kuar lakk.. depan2 dia lagi tu bella nanggis... malu !! 
 
Sampai satu tahap... hati bella berkata, " kenapa laa aku tak jumpa kau sejak dulu" terdetik hati bella... bella sa....yaaaannnnggg dia sangat3!! .... nak buat macam mana kan..? hati ni tak bole nak paksa  .. tapi bella terima dia dengan hati terbuka,ikhlas,,,terima dia seadanya.. segala kekurangan dia bella terima... 
Oklaa sampai disini sahaja entry bella.. nanti bella share lagi ok.. :) 
 
 
 LOVE U MY HUBBY .... I need u in my life.. ^_^ .. Khairul Annuar ^_^ ..

Tuesday, 9 October 2012

KHAS UNTUKMU SAYANG

    



Bila kau kata kau sayang
Terus..aku tersenyum...
Dan lantas ku menjawab...hmmm...
Aku juga sayang padamu...
Bila kau kata kau rindu
Aku pun rindu kan mu.....
Dan lalu ku jelaskan...
Kita....sudah saling oh jatuh cinta..
 
Kau hadir saat aku memerlukan..
Penawar duka lara
Setelah lama hidupku kesepian....
Terbalutlah lukaku dengan harum cintamu..
Terima kasih ku ucapkan..
Senyumanmu sering ku terbayang...
Terlepas rinduku bila dengar suaramu..
Terasa bagaikan kau ada di sisi..
Dimana saja ku berada..
Aku pun berdoa...pada TUHAN...
Semoga cinta kita berpanjangan selamanya..
Berkocak nafas di dada bila terpandangmu..
Janganlah engkau pergi dariku......
 
Bila kau kata kau rindu....
aku pun rindukanmu....
bila kau kata kau sayang...hmmm...
aku juga sayang pada.....mu.... 

love u khairul annuar.... so muchhhh..! ^_^

Monday, 8 October 2012

TERSENTAP!

   

Selamat petang semua... semua sihat x?? siapa tak sihat tuh?? cer angkat tangan sikit... muehehe... ok2.... yang tak sihat tuh... jangan lupa makan ubat tau... nak2.. adik2 akak yang nak PMR .. kesihatan jaga leklok k.. tamau stres sangat ok.. adik2 akak ni mesti bole buat punya laa... ok2... 
 
Entri bella kali ni...lain sikit... bella tulis entri ni pun tengah tersentap lagi... aaiiaayyaakkk.... =,=....hehehee.... bella nak cari someone kat fb tadi taw... tetibe... tersearch nama someone yang bella tengah sayang sekarang nie... apa lagi stalker laa kan.. stalker dalam2 punya.. hamek kau...!! jangan marah my hubby muchuk.. baby stalker fb kedua kamoo.. ^_^ ...  hah.... apa lagi kan... semak punya semak... photo2 dia sume dengan ex dia.. mak aihh...... MESRA NYA!!! CEMBURU bella dah datang dah!!!!!! aaarggghhh!!! CEMBURU TAHAP DEWA!!!!! aaargghh!!! dah laa ada gambar2 dia yang comel yang bella suke tengok.. tapi... :'( ... cdey..... sabar2,,,, muehehhe..... tapi kan.. bile tenung lama2 gambar dia tadi kan.. aaiiyaakk.. sayang dia lebih laaa.. muahahah... kelakar2.... dah3 jangan nak gelakkan bella.. bella tengah sentap nie... ok laa.. sampai sini sahaja luahan hati bella ni... nanti lau ada pape lagi.. bella share oke... apa?? nak tengok dia?? tak bole!! muahaha.. jap laa.. ada nie...
 
 ni hah... dah.. jangan nak usha lebih2... puk kang... ok laa... nanti kita sambung lagi ok... bye.... HAVE A NICE DAY.. ^_~
 
 

Sunday, 7 October 2012

TIDAK KU SANGKA

     
Hai2 selamat malam semua... aiiyyaakk.. dah tengah malam laaa.... boleh lakk bella nie masuk kat blog ni kan??? muahahha..... kalau bella masuk entri maknanya... ada story laa jawabnya.... mueheh... ^_^ ... kali ini cuba tengok tajuk entri bella.... pelik kan?? memang tak sangka laa kan... tadi bella dok belek2 facebook laa kan.... terlintas kat fikiran nie nak cari something kat satu pages... REMPIT UNITED tetiba ternampak satu gambar yang memang bella buru selama nie..puas dah bella geledah... akhirnyaa.... jumpa jugak woo...!! jap eaahh... ^_^ ..
 
 
hah.. lau korang perasan laa kan... bella pakai baju putih tuh.... ade pasangan couple dok ujung nuh... ade sebelah perempuan.. dia kai baju melayu hitam tuh.... tu laa khairul.... ceeittt...! bella punya terkezot tengok pic nie tahu tak??? apa laaa.. dia ada masa sambutan hari raya tuh.... aaiiyaaakkk... =,= ... bila dengar cerita dia.. kelakar laa... ada ke dia cakap bella sombong.... sombong2 nie laa yang dia rindu tahap dewa.. muahaha... :P...kan????? 
 
Nak tengok lebih jelas tak?? jap eaa... ^_^ ...
 
 
Tu dia... sweet kan?? masa nie bella tak perasan pun dia.. dia jer perasan bella... dah lama2 kenal.. dah jadi kekasih dah pun.. baru dapat tahu pasal nie... eeeeee...!! .... 
 
 
muahahahha......sorry sayang... cilok gambar kamoo... ^_^ ... sekarang nie... hanya nama kamoo jer di dalam hati bella.. hanya khai jer yang bella sayang... jangan ambil kesempatan di atas kesetiaan bella.. jangan amek kesempatan atas kejujuran yang bella dah bagi pada kamoo ya sayang..... please .. jangan hancurkan hati bella ye sayang... :') .. lau satu hari hubungan kita terputus di tengah jalan... bella nak sangat kamoo cari yang lagi baik dari bella ye sayang... :') ...  kalau terputus di tengah jalan hubungan kita ni.. jadikan setiap apa yang kita lalui sebuah kenangan dalam diri kamoo ya sayang.... bella jaga kamoo.. sayang kamoo..cinta kamoo... belai kamoo..manjakan kamoo.. semua bella buat tuk bahagiakan hati kamoo sayang.... tak pernah terlintas bella nak mainkan perasaan kamoo sayang... 

Bella harap sangat.. kamoo yang pertama dan yang terakhir dalam hidup bella.. :') .... bella sayang sangat pada kamoo sayang.... :') ...

OK laa..sampai sini jer entri bella kali ni k... lau ada cerita lagi.. bella share dengan kamoo semua k... ^_^ .. ,, bye.. HAVE A NICE DAY and.. LOVE U KHAIRUL ANNUAR... <3....
 

Monday, 1 October 2012

IN MEMORY AT CAMERON HIGHLANDS WITH LC 135 MALAYSIA

     
Hai2 .. selamat berjumpa kembali lagi bersama bella... ngeee~~~ ... bella penat ni sebenarnya tau.. sebab baru balik dari Cameron Highlands nie... ngee~~ .... tu tengok gambar dekat atas tu.. sticker RIDE STRAWBERRY bersama LC 135 MALAYSIA...yang cun2 bella post tuh... ngeee~~ .... best laa pergi sana.... dengan kawan2 nie..ngee~~ masa pergi bella naik kereta tau.. bila balik jer... bella tumpang khairul... ngee~~ sebab ada sorang marshall accident masa nak balik tu.. aiiyaaakkk.. =,= ... cian dekat kawan kita tau... ngee~~
 
Ingatkan nak beli strawberry laa kan... tapi makk aiihh.. mahal laa... nak belikan housemate buah tangan pun tak sempat sebab nak kejar masa lagi.. lagi pun khairul penat kan.. sebab dia jadi marshall .... lead motor2 ag kan... so.. bella tak paksa dia sangat pun... ^_^ 
 
Tapi.... bella ada beli juga something untuk kenangan masa dekat Cameron ari tuh.. jap eaaa.... 
 
 
ni laa memory dengan khairul.... thanks a lot ye sayang... masa dekat sana sayang banyak berhabis untuk bella... layan kerenah bella lagi... sayang bella ni juga laa yang bayarkan wang masa nak pergi ke sana tau... bella tak tahu nak balas apa dekat kamu sayang... bella tak tahu nak bagi apa kat sayang.... :') ... yelah.. sebab hati bella baru terbukak untuk dia... baru nak sayang seseorang yang bernama lelaki..... 
 
Harap2... hubungan kita kekal ye sayang... harap2... hubungan kita tak terputus di tengah jalan ye sayang... bella sayang sangat dekat kamu sayang.. ^_^ ... harap2.. kasih sayang bella hanya untuk kamu sayang.... 
 
Ada satu gambar ni kan.. yang menarik perhatian pada bella... comel.. !
 
 
masa ni.... kitorang pit stop dekat stesen minyak shell... tengah dok2 leka khai beli minuman tu hah... apa lagi.. bella pun...snap! ..hahha.... nak2 dia pakai baju marshall kan...?? memang jadi santapan bella laa ni..... ... ngeee~~ senyuman dia ni laa yang menarik perhatian bella... sayang kamu ketad2 laa hubby  ..... ^_^ ..... kasih sayang bella hanya untuk kamu... ^_^ ... 
 
ok laa....sampai di sini sahajalah entri bella.. nanti kalau ada lagi.... nanti bella share ye... ni ada satu picture yang menarik untuk korang.. HAVE A NICE DAY.... ^_^ ...
 
Korang tunjuk apa?? :P 


Korang terbaikkk!!...... ^_^