Sunday, 11 November 2012

SUNYI TANPA DIRI KAMOOO

Hai... Sihat tak semua?? Bella muncul lagi ya?? Ya4 ... Bella tengah termenung ni... Yela..mana taknyaa... Sunyi tanpa si dia... Hmmm... Yelaa... Facebook pun sunyi je..kalau x... Penuh wall dia post kat facebook tuh... Hmmm....

Tipu laa tak rindu dia... Bella rindu dia sangat4... Hmmm.... Bella tak tahu nak wat cam ne dah... Lagipun..bella tengah takot.. Yela... Cinta jarak jauh ni... Tinggi risiko dia.... Lagipun.. Sekarang ni.. Dia macam dah jauh jew dari bella... Bella rasa macam dia dah jauh dari bella....

Hmm.... Kenapa bella rasa cam tuh ya???!!! Errgghhh!!!!! ..... Korang kan tahu..dia semangat bella....  :'( ...tapi... Bella rasa dia makin jauh dari bella... Kenapa jadi cam nie??? ... Tak tahan bella nak tanggung...

MISS U HUBBY ....

2 comments:

nor shuhada mohamad rosli said...

saba lahh sayangg :)
mungkin hubby bz kowddd :P

Bella Cicak said...

dia nak lari dari masalah laa.. :(