Tuesday, 8 January 2013

MISS SOMEONE

    


Selamat pagi semua!! sihat tak?? ada baik tak?? hahaha.... bella?? alhamdulillah sehat aja sayang.. makin naik badan adalah... hahha..tapi naik sikit2 laa.. maybe sebab sejak akhir ni...bella banyak makan laa.. asyik nak makan je.. asal timbang je... woww!! naik 2kg.. asal timbang...woww!! naik 1kg.. ok laa.. takpelah... taklaa kurus sangat kan.. haha.. taklaa cam papan sangat! .. huh!! ok..kali ni bella nak cerita sikit pasal sorang ni laa kan.. bella dah lama dah x contact dia.. sejak bella dgn ex bella ni... dia dah x contact bella lagi dah.. last dia cakap kat facebook...he told me that i'm 100 percent change! .. ohh GOD!! aku tak berubah pun.. even bella masa tu dah ada someone.... tapi bella still ingat kat dia lagi laa...
 
bella tetiba rindu kat dia sangat laa.. rindu sangat2!! ... huh!! nak stalker facebook dia,,, tak boleh.. sebab dia dah block bella kan?? so.. bella hanya dapat tahu melalui seseorang yang selalu stalk facebook dia.. dekat situ bella tahu..dia happy or not... dia happy.. bella pon happy.. dia sedih.. bella ikut sedih.. sebab bella kenal dia.. kenal hati dia.. semua perangai dia bella tahu ... 
 
Mana kau sayang?? ishh..rindu tahap dewa laa kat kau laa senget!!! nak contact dia.. takut dia tak layan...maybe dia marah sangat dengan bella tuh... bella tak tahu hati dia sekarang macam mana.... bella dah anggap dia macam abang kandung bella sendiri..masa happy,stres..sedih...menanggis....dia selalu ada untuk bella... nak tahu siapa??
 
  



yup....tulahh... muhammad zikry.... rindu giler kat kau laa sengett!! kau apa khabar? sihat ke tak??

No comments: