Tuesday, 22 January 2013

YOU ARE THE ONLY ONE-MY CRUSH

    
Hai2... sihat tak? lama tak dengar cerita... i hope u guys always happy in your daily life... hahahaha... bella?? ok saja.. cuma... my heart is broken so.. i cannot accept anyone in my heart and my life.. for very sure....sometime....i think that when we have a relationship with other guys,relationship can make very difficult..for example... in relationship status...as a girl..or partner.. we must have a commitment and understand with the partner.. 
 
hahah...bella sudah berceloteh..sorry guys!


ok...lets follow my entry right now.. ok.. sejak bella break.. dah kecewa bagai semua.. bella rasa.. belum sampai masa lagi untuk bella bercinta.. maybe..bagi bella.. buat masa sekarang bella tak fikir laa nak terima siapa2 dalam diri bella.. lepas disakiti... dikecewakan...sakit woww!! this situation always make me angry and at the same time.. I HATE THAT GUYS!!! huh!! ... and right now! dia dah kembali dekat kekasih lama.. huh!! hati bella dulu dah ok dengan dia...tapi dia lukakan..dia koyakkan.. huh!! sedih laa... tak pelaa.. benda dah lepas.. so... from now.. i just set my mind... no more love... insyaallah..kalau ada... maybe laa..org tuh bertuah ,.... hahhaha... ok..entry kali ni tentang crush bella.. u know what.. bella minat dia sejak zaman sekolah lagi tau... hahaha.. one day.. dia ada masuk inbox kat facebook.. masa tuh..bella dengan ex couple bella lagi....

Dia bagitahu cam nie.. "saya minat awak sejak zaman sekolah lagi..masa tu saya tahu ramai minat awak... so..saya diam laa.." wowww!! terkejot bella tau .... tak ssangka dia pon ada hati yang sama..huhuhuhu... suka bella dengar..rasa nak lompat2... hahhaha... suka sangat! macam tak caya je apa yang dia bagitahu... satu kampung laa.. hahhaa..... i'm very surprise when he told me last time.. wowww!! at the same time.. bella pun sama kan.. ada satu picture yang bella cilok letak dalam fone.. nak tengok? jap.. 
 
hahahha.. amacam?? picture ni laa yang bella simpan dalam handphone bella... yang pakai baju merah tuh,,, perasan kan?? ^_^  IZNIE AMIN ... malu laa...hahaha... nak picture solo dia?? kejap eaa...



perasaan tu ada lagi...kukuh lagi dalam hati bella.. cuma bella tak tahu laa macam mana kan?? sebab masing2 pernah dikecewakan.. so..masing2 tak nak dikecewakan lagi.. satu bella perasan.. dia ni workholic tau.. ^_^ .. kuat bekerja.. my mom bila dapat tahu..mak senyum.. mak cakap " hmm.. suka mak tengok budak ni...ok"  wowww!! mak ok tak?? atototot.. ok laa.. mak pun ok.. tak pelaa.. biar lah masa yang tentukan ok.. ^_^ 
sampai sini sahaja k.. nanti ada story lain.. bella share dengan you alls... make sure.. yang sekolah tu.. belaja rajin2 k.. bella kena jaga..  6 orang adik.. suma berangkat.. hahaha.. ada yang spm.. ada yang satu kampus.. ada yang tengah tunggu result.. masing2 tu.. buat kepala laa.. masing2 tu..ada je perangai dorang.. haaiihh.. tak pelaa. remaja.. ok laa.. HAVE A NICE DAY GUYS!





No comments: