Tuesday, 2 July 2013

SPECIAL~

   


Hai !! buat apa? sibuk ?? hehhe.. sorry laa.. actually bella sibuk sikit... dengan kelas lagi.. dengan assiggment... penuh dah atas meja study bella tuh.. hehehe.. bile nak buat ni bella!! hahah.. alaa... lambat agi nak hantar kan.. hahaha.. :P 

ok.. tajuk entry bella agak lain sikit kot.. ntah ye ntah x.. haha..  saja jew.. dah lama dah pon x share something kat dlm nie kan.. sorry sayang.. :) .. bile errkk.. bella ade share entry pasal someone,, ingat x?? sorry.. bella delete seketika.. sebab ada laa something berlaku.. n.. kalau u alls perasan link bella dah bertukar kan?? saja.. sebab ade someone stalk blog.. baca entry bella tak pew.. bella x marah...cuma.. annoying betul dia tuh! ok.. forget about that guy... 

bella akan retell balik pasal someone nie.. ok.. kitorang kenal dekat wechat... almaklumlaa.. dunia dihujung jari kan.. hahaha.. nak3 sekarang dah ade kakao talk lakk.. alahai... canggih betul laa.. hahha.. fone bella penuh dah dengan bende2 tuh sume.. ok stop! actually kitorang berkenalan dekat situlaa.. kenal punya kenal.. eh3.. bole lakk "ter" bagi no fone.. ahhaa.. actually.. bella tak terfikir kitorang nak lebih serius dalam hubungan,.. tapi! .. ok laa.. bella selesa dengan dia.. at least.. bile bella ade problem.. bella cari dia dlu.. hehhe.. cian dye kan.. sorry sayang! :) .. 

You know what.. dari wechat terus ke whatsapp.. sambung dekat mesej biasa... dalam mesej biasa beratus dah mesej dia.. ahhaa.. tak delete lagi.. hehehe.. bersambung pulak dekat kakaotalk .. hehehe... giler kentang kau bella... ape nak jadi nie?? hahaha.. 

Part yang bella suka... hehe. ape lagi.. misi stalker dia laa.. dari twitter dia.. masuk ke facebook dia.. trus ke instagram dia.. ahahah.... tahu x.. dia cakap bella kaki stalker... of course laa... dari A sampai Z bella stalk.. hahaha... dengan crushnye laa.. dengan apa2 laa dalam twitter dia.. kadang2 bella gelak sorang2.. ahhaha.... 

By the way .... bella happy dengan dia.. bella selesa dengan dia.. thnx a lot sayang.. sebab ada dengan saya.. :) ... saya hargai awak... segala niat awak.. saya hargai sangat2 sayang... 






                                                                                                                     BELLA

No comments: