Thursday, 4 July 2013

SWEETNYA! NOT BAD LAH .....

   



'eh not bad laa dia' .... ' sweetnya muka dia' ..... ' eh.. nak tengok lagi wallpaper fone kau' .... 'meyh..nak tengok lagi muka dia.. comey laa dia!' ....

hahhaha... macam2 laa kawan2 aku nie.. menyesal tol aku tunjukkan fone aku laa.. kalau aku tahu.. aku nyorokkan je fone aku.. hampeh laa korang! mana bole hamek mr aku tuh weyhh!!! uuwaarrgghhh!! hahahha.. cewaahh..meraung gitu.. tak adelahh... actually... fone yang baru nie... wallpaper pertama.. dia laa orangnye.. hahaha... betul laa! .. belum ade sape lagi pecah rekod tau! muka dia laa yg menghiasi ruangan wallpaper fone ku.. hahahha... 

Kira bertuah laa tu.. ceewaahhh!! hahah.. tak adalaa.. 

Actually..bella happy ada dia.. bella selesa dengan dia... one more thing yg bella risau sangat.... dia kene pergi overseas!! uuwaargghhh!! tak ready lagi nak jauh2 bagai nie!!... cam mana nie?? 

OK bella stop it! jangan jatuhkan airmata kau.. kau kan dah janji dengan mr tuh.. dia tak bagi kau menanggis tau! ingat bella! jangan degil tau!

OK FINE! i will try ! u can do it bella! .. huh!! tarik nafas.. lepas.. tenang...bukak minda... bagitahu kat mr yang bella sayang dia.. oopsss! terbagitahu lakk... hahaha... 

YA ALLAH! kenapa lah kau kirimkan lelaki sebaik dia.. kenapa kau kirimkan lelaki yang terima aku seada-adanya.. kenapa kau kirimkan lelaki ini dalam hidup aku? aku tak sanggup lagi nak menghadapi dugaan yg berat-seberatnya.. :'( :'( .. cukuplaa...3 tahun kau memberi aku derita..dugaan yang tidak terjangkau untuk aku gapai.. untuk aku hadapi..

AKU gembira dengan kiriman yang kau kirimkan untuk aku... 

:') .... actually.. bella takut satu... KALAU HATI DIA BERUBAH.. apa bella patut buat?? :') ... selepas bangun pagi.. bella risau sangat... mr akan berubah hati... bella nak bangun pagi ke.. bella call dia ke.. harap2 sangat suara gembira dia menemani hari bella. :') .. haihh!! kenapa dengan yang sorang nie.. takut sangat kehilangan dia... :') ...



                                    
                                                                                                           ~mrs ??? ~

No comments: