Sunday, 22 December 2013

PERLUKAH ??

 

Good evening everybody! how was ur day today? is that okey? hopefully.. anything will be fine ya.. so.... next entri kali ni.. bella nak luahkan apa yang terbuku kat hati.. yg tersentap kat dada dan segala ter yang ade laa.. penat dah nk pendam... 

aku tak ingat bile hal nie jadi.. lupa sudah.. sebab dah sakit sangat hati nie.. tunggu nk meletop ja... errghhhh!!! ok laa.. aku bole terima u alls adik abang.. ok laa... pekak kan telinga.. buat tak tahu.. buat pekak.. je kan???!! .. then.. tengok kat twitter.. amboii.. sweet bebeno.. ehhh,,, hello.. guys! aku ada dalam twitter tuh.. xnmpk ke atau buat2 pekak nie? ke buat2 xnmpk aku wujud dalam tuh... ? ke mmg tak nak aku de dalam tuh? ok laaa.. aku diam lagi.. aku senyap... aku menanggis sorg umat tak tahu... ok tak pe.. aku pendam lagi.. aku diam mcm xde ape yg jadi.. 

tup2.. aku ape lagi la kan.. aku terpaksa block perempuan tuh.. utk aku tenangkan diri.. utk aku.. release kepala hotak aku.. sebab korang laa!! sakit dowhh! .. cakap org tak matang pandai.. cakap aku kuat jeles pandai kau kan! kau hupdate mcm2 kat twitter pandai kan!! mcm2 statement masuk.. tabik hormat kat kau laa weyhh.. serious talk aku ckp.. aku sakit tgk kau tahu x! kalau depan mata aku.. dah melayang dah penyepak aku kat pp putih kau.. 

weyhh! ni aku nk ckp.. dulu.. aku bertimbun abg2 angkat weyhh.. tak ada pon pe'el cam kau.. aku tak de pon nak tergedik2.. text dorang.. xde pon tergedik2 nk snap pic berdua.. hello! aku tahu jaga diri aku.. aku tahu dorang ade awek.. so.. aku kene jaga hati awek2 dorang.. ehh.. kitorang siap bole bergurau k.. kuar ride sama2.. ehh.. sbb ape?? sbb aku jaga hati pkwe2 dorang! pk laa sikit.. aku dlu beriban abg2 angkat,... bru umor 17 tahun k.. pndai je aku jaga diri aku...  T_T

yang nie? erghh!! sekali nsihat.. tak jalan.. kau nak aku update kat twitter.. kau nk aku bgthu.. baru kau buat?! hello! aku dgn z .. dahnak masuk 5 tahun sbagai abg adik k.. ok je.. kitorang tahu.. msing2 dah ade buah hati.. so.. takkan nak kacau.. bahaya laa.. kau?! umur 17.. xley pikir ke? kau nak aku call kau.. face to face dgn kau.. baru kau nak dgr eaa?? :'( ..  

aku tak minx byk dari kau mia.. please.... behave yourself... :'( ... aku tak marah ash as your brother... tp.. please... jaga perilaku kau dgn dia.,, aku tak sanggup tengok wechat korg... :'( .. hati aku sangat trkilan.. :'( ... hati aku sekarang ni sangat2 sakit.. terkoyak habis dah.. aku tak sanggup tgk... hati aku sungguh2 rabak masa nie.. yg aku bole buat.. aku diam je.. aku taknak dia anggap aku cmburu buta.. :'( .. aku nak korg paham isi hati aku.. :'( 

For my hubby... u're the first guys that make me happy ... dan.. sungguh saya cakap.. saya terkilan dgn perbualan awak dgn dia.. sangat terkilan... tersiat hati saya wak.. :'( .. saya merayu kat awak.. behave ur self... saya tak marah dia adk awak .. tapi.. please.. :'( .. saya taknak hal lama berulang lagi.. saya taknak sejarah lama berulang lagi.. saya penat wak.. sejak saya dgn awak.. awak cinta hati saya.. penyeri hidup saya... saya mcm nie.. sbb saya sayang awak,, :'( .. love u much more dear.. :'( ..  sepanjang saya dgn awak.. sye tak de pon contact laki lain kecuali... group.,.. tu pon sbb awak ade dlm tuh..  :'( .. saya tak minx byk dgn awak.. saya nak jasad awak.. hati awak.. dengan saya.. bukan dgn org lain.. saya harap sgt relay kite panjang.. :'( .. susah senang.. kite sama2 hadapi.. :') 

Wafiq Thaqif a.k.a ash a.k.a teh.. thnx for being my friend,my love, you are my everything.. kmoo sangat memahami hati saya... memahami setiap bait kata2 saya.. setiap apa yg tersirat.,.. awak sangat memahami saya sayang.... :') .. i need u... i begging u :'( .. please make me happy beside u. :') .. same like me.. i will make u happy beside me.. every single moment.. :') .. until the end.. I LOVE U MUCH MORE SAYANG.. :') 

Sunday, 8 December 2013

SAYA AKAN CUBA

  


Kata oramg ..cinta itu memang buta.. mana tidaknya.. bila putus cinta je.. pasti ada kesedihan yang menyelubungi segenap hati.. :) .. seperti aku jugak.. aku menyayangi..menyintai si dia dengan sepenuh hati.. bak kata orang.. jauh dimata dekat dihati.. :) .. walau kita jauh sekalipun.. aku tetap dengan keputusan hati aku.. :) 

Lately ni, aku selalu je tak ada mood.. cemburu yang amat! serabut tak tentu pasal.. kesian kmoo..:)  melayan kerenah aku tak kira masa.. kadang2.. aku fikir.. bodohnya aku.. ahahha.. kalau sesetengah lelaki.. sah2 kena tinggal.. :) ... kehadiran kau dalam hidup aku amat bermakna sekali.. woww!! tak sangka ku jumpa lelaki seperti kmoo.. gaya kmoo.. woww!! perempuan mana tak cemburu bila ada sahaja perempuan mengintai perilaku kmoo.. hahaha.. :) .. see...!! nampak tak tahap kecemburuan aku melampau... :) .. tapi.. kmoo tetap melayan aku seperti biasa.. ya3... memahami diri aku..terima kasih sayang.. :) 

Hmm.. maybe sebab lama tak jumpa dia laa kot.. thats y laa jadi camnie.. sewel tak tentu pasal... aku faham tugas kmoo... hari2 kmoo.. maafkan aku.. andai kata aku banyak melukai hati kmoo sayang.. :) ... kan pernah cakap dlu.. nakkan perhatian sahaja.. of course laaa!! saya nak jugak bermanja.. bergurau.. ahahha. rindu saat tuh.. tapi.. tak perlu risau.. aku memahami diri kmoo seadaanya.. aku menerima kamoo seadaanya.. :) .. aku hormat kmoo sepertimana kmoo hormat pada aku.. :) 

aku amat bertuah dapat memiliki hati kmoo.. woww!! happy nyup!! yelaa.. si dia tak pernah mengeluh dengan semua sikap2 aku.. kadang2.. aku malu dengan sikap ku.. seperti kebudakkan.. tapi.. dia? menerima.. melayani aku seperti biasa.. kerana.. aku pernah berkata.. apabila orang lain membuangmu.. aku sedia mengambil kmoo.. menjaga kmoo.. membelai kmoo seperti yang sepatotnya.. so.. see!!  saya buat.. :) .. setiap detik setiap waktu aku terlalu merindui mu... hahha.. kadang2 aku je yang banyak fikir benda yg x sepatotnya.. tapi dia ada untuk menenangkan hati aku.. terima kasih sekali lagi sayang.. :) 

Takut betul kalau2 aku kehilangan kmoo.. :( ,... apakan daya.. aku berusaha untuk menjaga hati kmoo.. :) .. tak nak kmoo rasa kekok dengan aku.. :) tak nak kmoo rimsa dengan sikap aku.. hari2,, aku cuba ubah sikap aku.. :) ... supaya kmoo selesa dengan aku...

terima kasih diatas segalanya sayang.. :) .. percayalah setiap kata2 aku... aku akan mejagamu.. dan.. thnx jugak beri aku hadiah yg comell!! woww!! gebuu !! thnx cik teh.. sayang awak.. ! :) btw.. maafkan aku jika ada tersilap kata.. tidak suka dengan sikap aku.. aku akan cuba ubah untuk meberi keselesaan kpdmu.. :) ,,, bantulah aku ketika susah senang.. sama jugak seperti aku membantu mu..susah senang.. :)  cinta awak dear.. ! <3