Sunday, 22 December 2013

PERLUKAH ??

 

Good evening everybody! how was ur day today? is that okey? hopefully.. anything will be fine ya.. so.... next entri kali ni.. bella nak luahkan apa yang terbuku kat hati.. yg tersentap kat dada dan segala ter yang ade laa.. penat dah nk pendam... 

aku tak ingat bile hal nie jadi.. lupa sudah.. sebab dah sakit sangat hati nie.. tunggu nk meletop ja... errghhhh!!! ok laa.. aku bole terima u alls adik abang.. ok laa... pekak kan telinga.. buat tak tahu.. buat pekak.. je kan???!! .. then.. tengok kat twitter.. amboii.. sweet bebeno.. ehhh,,, hello.. guys! aku ada dalam twitter tuh.. xnmpk ke atau buat2 pekak nie? ke buat2 xnmpk aku wujud dalam tuh... ? ke mmg tak nak aku de dalam tuh? ok laaa.. aku diam lagi.. aku senyap... aku menanggis sorg umat tak tahu... ok tak pe.. aku pendam lagi.. aku diam mcm xde ape yg jadi.. 

tup2.. aku ape lagi la kan.. aku terpaksa block perempuan tuh.. utk aku tenangkan diri.. utk aku.. release kepala hotak aku.. sebab korang laa!! sakit dowhh! .. cakap org tak matang pandai.. cakap aku kuat jeles pandai kau kan! kau hupdate mcm2 kat twitter pandai kan!! mcm2 statement masuk.. tabik hormat kat kau laa weyhh.. serious talk aku ckp.. aku sakit tgk kau tahu x! kalau depan mata aku.. dah melayang dah penyepak aku kat pp putih kau.. 

weyhh! ni aku nk ckp.. dulu.. aku bertimbun abg2 angkat weyhh.. tak ada pon pe'el cam kau.. aku tak de pon nak tergedik2.. text dorang.. xde pon tergedik2 nk snap pic berdua.. hello! aku tahu jaga diri aku.. aku tahu dorang ade awek.. so.. aku kene jaga hati awek2 dorang.. ehh.. kitorang siap bole bergurau k.. kuar ride sama2.. ehh.. sbb ape?? sbb aku jaga hati pkwe2 dorang! pk laa sikit.. aku dlu beriban abg2 angkat,... bru umor 17 tahun k.. pndai je aku jaga diri aku...  T_T

yang nie? erghh!! sekali nsihat.. tak jalan.. kau nak aku update kat twitter.. kau nk aku bgthu.. baru kau buat?! hello! aku dgn z .. dahnak masuk 5 tahun sbagai abg adik k.. ok je.. kitorang tahu.. msing2 dah ade buah hati.. so.. takkan nak kacau.. bahaya laa.. kau?! umur 17.. xley pikir ke? kau nak aku call kau.. face to face dgn kau.. baru kau nak dgr eaa?? :'( ..  

aku tak minx byk dari kau mia.. please.... behave yourself... :'( ... aku tak marah ash as your brother... tp.. please... jaga perilaku kau dgn dia.,, aku tak sanggup tengok wechat korg... :'( .. hati aku sangat trkilan.. :'( ... hati aku sekarang ni sangat2 sakit.. terkoyak habis dah.. aku tak sanggup tgk... hati aku sungguh2 rabak masa nie.. yg aku bole buat.. aku diam je.. aku taknak dia anggap aku cmburu buta.. :'( .. aku nak korg paham isi hati aku.. :'( 

For my hubby... u're the first guys that make me happy ... dan.. sungguh saya cakap.. saya terkilan dgn perbualan awak dgn dia.. sangat terkilan... tersiat hati saya wak.. :'( .. saya merayu kat awak.. behave ur self... saya tak marah dia adk awak .. tapi.. please.. :'( .. saya taknak hal lama berulang lagi.. saya taknak sejarah lama berulang lagi.. saya penat wak.. sejak saya dgn awak.. awak cinta hati saya.. penyeri hidup saya... saya mcm nie.. sbb saya sayang awak,, :'( .. love u much more dear.. :'( ..  sepanjang saya dgn awak.. sye tak de pon contact laki lain kecuali... group.,.. tu pon sbb awak ade dlm tuh..  :'( .. saya tak minx byk dgn awak.. saya nak jasad awak.. hati awak.. dengan saya.. bukan dgn org lain.. saya harap sgt relay kite panjang.. :'( .. susah senang.. kite sama2 hadapi.. :') 

Wafiq Thaqif a.k.a ash a.k.a teh.. thnx for being my friend,my love, you are my everything.. kmoo sangat memahami hati saya... memahami setiap bait kata2 saya.. setiap apa yg tersirat.,.. awak sangat memahami saya sayang.... :') .. i need u... i begging u :'( .. please make me happy beside u. :') .. same like me.. i will make u happy beside me.. every single moment.. :') .. until the end.. I LOVE U MUCH MORE SAYANG.. :') 

2 comments:

nayfatimah rasyid said...

salm kenal dan ziarah
done follow ...
nanti awak follow kita plak
tq '-'

Bella Cicak said...

ok.. i will follow you... :) .. thnx follow me my dear..