Friday, 10 January 2014

MOMENT 2013 AND 2014

   


Cemburu,,,juga buruk sangka..
sekelip mata kita terleka lalu dirundum kecewa....
lalalalalala....
Jangan sesekali kau anggap luahan kasih
kata2 rayuanku hanya mainan alasan...
menjelmamu....ooooo...
supaya jadi lebih mesra antra kita nanti tiada lagi jurang berbeza
demi satu jiwa...satu alunan irama
melamar kasih seharum mawar...
demi satu jiwa.. satu impian yg indah 
mencipta hari yg paling sempurna......

Sempat lagi aku nyanyi ikut gerak bibir dan suara .. ececece... by the way... hari ni bella nak share something.. ok laa.. ok laaa... 2013 banyak mengajar bella erti sabar... macam2 lagi.. lebih2 pada hal percintaan .. tipulahh.. kalau xde apa yang jadi kan... bella banyak diam.... banyak pendam .. kdang2 tuh bella sendiri tak paham ape yang bella nak.. sometimes...bella rasa tertekan dengan apa yang jadi.. rasa macam nak lari jauhhhh je.. haihh.. berat beban bella tanggung.. even dia kata.. jangan fikir bukan2 ... emmm.. tak nak macam mana.. kalau benda tuh sendiri datang mendadak,, takkan nak halau mcam halau nyamuk.. kalau cam tuh.. senang betul !

entah laaa.. kadang2 semak kepala bila fikirkan hal .. :( .. rasa macam nak menjerit je.. biar dia tahu aku tengah sakit hati.. hishh.. :( ... macam2 hal jadi .. aku tak tahu nak buat ape time tuh.. apa lagi.. berderai sudah airmata.. hahaha.. hello.!! buah hati mana tak cemburu beb.. dapat tahu si dia bawak perempuan len.. weyhh!! kembang telinga dengar siyyottt!! rasa macam nak tampa2 je dia dorang tuh.. aku kat sini.. jaga segala bagai.. senang2 je ... hadoii.. kan dah rasa bersalah.. tu laa .. xbgtahu aku lagi.. best??? buat lagi.. saya senyap je laa kan... x amek tahu kang.. kata kita tak sayang dia... tak take care pasal dia.. macam2 hal laa.. 

hishh.. aku tak tahu laa. nak kata cemburu... ntahh,.. nak kata marah.. pun entah.. aku admit.. dia ada ramai kawan perempuan... tapi entahh laaa... penat dah dia explain.. itu.. ini.. itu ini.. haihh.. ape lagi laa yg aku tak puas hati pon tak tahu.. nak nggis bole ? hahaha.. :'D .. dah penat dah nak nggis ni.. kalau ditadah dengan besen.. penuhh !! 

Tapi... 2 hari lepas.. dia datang shah alam.. semata untuk aku.. terharu! :') .. sanggup dia datang sini sebab aku .. so.. aku hang out dengan dia.. :) ... jalan2.. mula lah face too face tanya apa yang patut.. explain mana yang aku tak tahu.. :) .. ya.. ya.. ya.. kesian dia... ada je yang nak jatuhkan dia.. sampaikan.. kawan dia sendiri mintak aku putus dengan dia.. hishh.. kes naya nie.. :) .. tp aku tak buat laa.. aku kenal dia cam mana.. tak yah nak tambah2 cerita pasal dia.. ok


ok.. bella belanja picture.. masa dua hari bella dengan dia.. dia datang shah alam.. then tak lama lagi dia nak balik langkawi.. sedihhh!! btw.. xpe.. moment ni paling best bella ada... :) 






Thnx a lot sayang sebab selalu ada dengan saya.. selalu bersama saya.. :) .. tak pernah sekali pun kamoo biarkan saya keseorangan.. :) saya hargai kesemua tindakan awak pada saya.. :) ... selama kita bercinta.. saya happy sangat.. sebab tiada pergaduhan jadi dalam hubungan kita.. saya cukup kagum dengan sikap kamu sayang.. :) .. anything... saya sayang awak sangat3 hubby.. :) i wont let u go my dear... u're mine.. forever.. ! In Sya Allah .. :)