Wednesday, 26 February 2014

FUTURE MUSIC FESTIVAL ASIA

  

Good morning... hahahaa.. are u ok guys? hahahaa.. okey... you all can see with my topic this morning.. its all about Festival Music Asia ... fuyyoo..! 1st release and 2nd release is sold out! ouucchhh !!! 



 

see! right now 3rd release.... hahaha... selling very fast ,,, but i will promote because this event are very awesome.. and make sure... each all of you go the websites.. and then.. book the tickets, if you do not books.. its will be sold out.. :) .. hahaha..  
www.galactix.asia ... hurry up! book ur tickets right now.. because now.. selling very fast.. ^_^  this event at 13, 14 and 15 of march 2014 ... wowww!!! come on.. grab it! i'm sure.. you will feel awesome.. if you buy this tickets... hahah.. :) 

ehh... korang2.. boring2.. belilah tiket tuh... jangan lupa.. macam2 ada.,, hari makin lama.. makin ramai yang book tiket tuh.. yelaa.. actually bella tak pernah pergi oun.. tapi.. bila ada someone bagitahu bella.. perghh! dah rasa awesome dah kat situ.. :) ... bella nak pergi.. tapi.. bella student.. so.. untuk grab this tickets.. errr.. agak laa.. kan ? so.. bella promote laa dekat kawan2 nie hah.. kawan2 kesayangan bella nie.. : )

BUY NOW! Future Music Festival Asia 2014 is the Biggest and Wildest Party of 2014! Log on to www.galactix.asia

member bella bagai nak rak plan nak pergi kesini.. so.. tunggu apa lagi... ride safe... have fun.. ^_^

Tuesday, 25 February 2014

CEMBURU ITU BUTA ?

 


Hai you alls! siaht tak ? hishh.. dah lama betul bella tak hadap blog.. fuuhh....fuhh! bersawang + berhabuk dah..lipas..tikus...lipan semua ada nie... hahaha.. *evil laugh ... mana tak nya... bella busy dengan assignment... sekarang nie lakk tgh busy dengan exam.. perghh! stress laa jugak.. nak wat cam mana kan ? kena laa hadap jugak.. hehehee ... hal family.. semua okey.. tak ada ape.. cuma ade satu benda bella nak share dengan kengkawan bella nie.. tentang cemburu...

Cemburu tuh perkara biasa dalam hubungan percintaan .. hahaa.. kdang2 ada setengah pasangan yang terlampau cmburu dengan partner dia.. sehingga menyebabkan bergaduh... hmm.. tu perkara biasa kan.. lumrah percintaan.. :) .. bella sendiri mengaku.. bella sangat cemburu.. kuat cemburu.. tapi apa yang boleh bella buat. .. pendamkan aja.. kan ? 

  

ya....yaa.. kita kena bataskan sifat cemburu tuh.. tapi bagi bella.. hmm.. entahlaaa.. kadang2.. kalau dimarah.. lagi terukkan ? baik bella diamkan.. ? hmm. memang kehidupan bella penuh dengan dugaan.. hmm.. xtahu laa bila jumpa jalan bahagia.. :') .. hmm... entah laaa.. kadang2.. bila cemburu ni menyakitkan ye tak ? hahahaa.. dapat tahan sebak.. dapat pendam dalam hati ja.. then.. senyum.. ^_^ .. hahaha.. hipokrit ke tak? kalau tak.. nanti dia kata kita mengada2 ye tak? hhahahaa..

memang tak dinafikan dalam hubungan still kena ada sifat percaya.. kena ada sifat tolak ansur.. tapi at the same time.. boleh ke tahan dari cemburu? tak kann? hahhaa.. kena sabar je laaa.. buat tak nampak sudah.. ahhahaa.. kadang2.. buat apa yg dia buat.. pun bolehh.. hahahaa.. lawak ke kelakar ? == ... 

Thursday, 6 February 2014

HAPPY THIS NIGHT

 


Hai! apa khabar korang!! tralalalala.. miss korangg! sorry sebab dah lama x hupdate ... dah berhabuk dah bella tengok.. macam2 haiwan ada dalam nie.. shuhh3! ... adeyhh.. haha.. ni buat ni ? hah! bergayut lettuw... hahaha.. adatlaa orang bercinta... hehee... btw... sebelom bella terlupa.. congrates kat bebudak kelab wawasan sebab menjayakan aktiviti hiking yaww! fun gile.. hahahaa. nasib baik bella tak jatuh... hahahaa... awesome!

nak tahu tak.. before bella pergi sana.. powerbank diutamakan sebab nak contact cinta hati... hahaha.. lawak ke tak ? kan? hangau dah kawan korang nie.. yang paling kelakar.. masa bella tgh mendaki nie.. sempat lakk dia send text kat bella.. "sayang.. just awake.. buat apa?" .. bella dah tergelak berguling atas tuh.. *tak berguling pon.. bayangkan je ...  so bella reply laa.. nasib baik tak tersadung ... kalau tak.. hancusss mukhlisin sudah.. hahaha... lawakk.. banyak pengalaman bella kat sana.. sejuk yang amat!! .. adeyhh.. tahan je laa kan.. haha.. 

ok stop! ubah topik... actually.. tepat kul 12 tadi.. genap 7 bulan relay kitorang.. tak penah gado.. xpernah bertekak.. tak pernah bertengkar.. caya tak? korang kena caya sebab memnag itu realiti.. :) .. happy sangat bila dgn dia.. apa2 masalah bella cari dia.. anything happen, nak mintak pendapat.. bella cari dia dulu.. :) ..ehh.. tapikan.. dekat msu..ada sorang mamat nie.. baik.. alaa.. adik akak ok.. dah ade makwe dah dia.. nak tahu? nama dia? rehan iskandar.. asal? kenal ke? amboii.. untunglaa korang kenal adik aku.. hamboii. nak kenal pm bella kat facebook.. whatsapp.. wechat..line.. tak pon twitter.. hahaha.. *akk gurau laa rehan.. ahha :P ... btw.. cny tahun nie.. x bape ong sangat sebab ada assignment.. report dah siap.. :) .. jengg..jengg.. hahaha..awesome tak ? hahaha . ok2.. dah lama nau berceloteh.. nanti bella datang balik.. bubye!