Wednesday, 16 July 2014

SIAPA TAK SUKA KUCING?





HELLO!! hahahaa.... dah lama tak bercengkerama didepan lappy .. hahhaa.... sorry guys.. lately nie sibuk sikit.. tu yang tak ada masa nak update blog.. :) so right now.. i come out with the new entry.. ngeeee.... okey.. so now... i will share with a new story... ya..ya..yaa.... pasal kucing je pun ?!! hello.. kucing ni binatang kesayangan NABI kita tau,,, jangan pandai2 nak dera diaa.. nak pukul kucing tuh.. tak elok cara macam tuh tau! kalau jumpa kucing.. jangan nak halau cam kambing kurap.. dia pun ada perasaan juga.... dia boleh tahu kita suka dia ke tak .... 

i don't know.. lately nie bella macam sayang gile kat kucing... baru2 nie bella ada jumpa  2 ekor kucing ... for me.. comel.. geram.. kucing tu suka manja.. hahaaa.. geram.. nak bawak masuk rumah.. mak tak bagi sebab mak alah dengan bulu kucing.. nanti bersin je.. so.. bella.. letak dia kat lua rumah je.. nanti laa.. oneday bella sendiri nak bela kucing.. mana tau kucing yang sama ke kan ? hahahaa ... 





see! yang hitam tuh.. kemain dok atas riba bella.. yang ibu tuh.. suka mintak belai lately nie.. semalam bagi makan tak mau... masuk umah xmau.. nak angkat.. kuku dah standby.. tanya cik teh,,dia cakap.. kucing tibe dah galak diaa.. xtau laa..last bella letak dia kat depan... luas sikit dia nak berlari ke ape ke... haihh.. nie mana nyauu nie? dok tido mana pun tak tau.. yang hitam kat jiran sebelah..lena diulit intan.. mana taknya,,, hati2 org bagi makan.. amboii.. gemok dah kau sayang... :) ....