Tuesday, 7 October 2014

TERMENUNG JAUH

   



Hello !! fehhh4!! lama sangat laa tak menyimggah disini... tang bile laa last bella hupdate... cian blog.. shuhh3!! *halau habuk* aihh.. penuh bersawang dah nie hah.. adoii...doi..doii.. ahahhaa.. :D .. ok right now.. bell ada something nak share.. tp kene mode sedih laaa.. nak luah something nie.. huhuu.. :( :( :( 

i don't know why my feel tonight ?? to make it clear... i feel something different today.. sejak balik sekolah tadi.. maybe ade something yang menganggu fikiran bella maybe.. ok.. let me tell all of u.. :) .. *tarikk nafas* .... *lepas* 

ok.. sometimes bella fikir bell banyak sangat kekurangan.. bell rasa bobo terlampau baik untuk bell... dia sentiasa dengan bell even setiap masa.. layan kerenah bell .. layam apa yang bell inginkan.. sampaikan bell malu sendiri dengan diri sendiri,, sebab bg bell ade jugak seorang lelaki bersikap seperti bobo... i know who am i... bell x sempurna mana pun.. banyak sangat kekurangan..sampaikan bell fikir bobo layak dapat someone yang lagi better dari bell. kadang2 ... bell bole termenung jauh sesangat2.. sebab bell tau sape diri bell.. penuh dgn kisah silam yang lampau... :( :( :( .. sometimes bell terharu bobo layan bell.... serius sungguh dia dalam hubungan .. tapi.. don't why bell takot something happen akan jadi.. sebab bell tahu dia siapa.. bell siapa.. :( :( :( 

Kadang2 bell cuba untuk tak call diaa.. untuk tak text diaa.. tapi tak boleh sebab hati dia ada pada bell.. dan bell sendiri akui.. yang bell sendiri sayang yang teramat sangat dekat diaa.. sampaikan tak boleh nak berjauhan.. dont know why.. perasaan bell nie lain macam bila adanya bobo dalam hidup bell sekarang .. bell gembira sangat adanya diaa dalam hidup bell sekarang .. :') 



dear bobo... bell tahu keahdiran bell dalam hidup kmoo sedikit sebanyak telah membuat kmoo tersenyum kembali.. tanpa ada sebarang tekanan dalam hidup kmoo sekarang... bella happy adanya kmoo dalam hidup bell.. adanya kmoo setiap masa dan ketika.. selalu melayan kerenah bell .. xpernah jemu layan segala apa yang berl inginkan .. :) ... the most important.. bell akui bell tak sempurna .. bell mempunyai 1001 kenangan pahit sepanjang hidup bell sbelum nie.. izinkan bell.. memohon seribu kemaafan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki sekiranya kehadiran bella tidak seperti apa yang kmoo inginkan.. maafkan segala kesalahan bella yeaa.. n the most important.. love u much more sayang.. :'D :'D