Sunday, 28 December 2014

LC CREW PERAK(LCCPK) & CRYPTON LC PENANG CREW(CLPC) DI MELAKA

 



OLLA !! muehehehehe.. lama tak masuk ke laman serba putih nie.. hahahaa.... apa ?? date ?? ehh choii !! koyak mulut tuh kang.. nak ?? hahahaa.. biasa laa.. ada time malas.. ada time rajin tahap melampau kan .. sorry lupa nak hupdate masuk ke sini.. sibuk sikit... biasalahh bila dok melaka.. apa je yang tak sibuk kan? busy sikit.. tolong ibu .. macam biasa laaa.. before i start this story .. i want to know.. have done your dinner ?? assignment ? project ? .. kalau semua da.. bagusss !!! *tepuk tangan* .... pandai !!! ahhahaa ... macam budak2.. of course !!  if u know more about me.. korang takkan percaya tuh bella.. hahahaa .. orang yang bella sayang je.. bella akan camtuh.. hahaa

So, we go for the next story ..  ok pada tarikh 26/12/2014 .. pada sebelah petang.. team CLPC datang ke melaka.. maybe last ride sempena akhir tahun 2014 .. so .. agak jeles laa bile team Malacca12 (M12) .. dorang sambut team CLPC kot.. makk aihh.. dengar citer ramai kot turun sini.. bella dapat tengok gambar je.. uwaarghhh!! sedih !! .. tapi takpe.. relax.. sabar bella.. hahaha .. so.. keesokkan pagi laa pulakk.. bella dengan selamba pi jumpa admin m12.. fehh 1 dah lama tak bawak motor kan ? lalu highway.. lane 3 ku balun.. dia siap call banyak kali.. sekali dia kata " cepat sikit" .. ok laa... aim traffic light.. pecut !!!! hamek.. !! haahhaaa lepas gian kejap.. bak kata ammar a.k.a si muncit "amboii sapa ajar bawak macam tuh?* hahahaahha..  


Sapa ammar ? aikk nak usah ke sapa ammar tuh ?? amboii. gatai memasing nahh... hahaa ok laa bella bukak cite sikit.. mula kenal si kepeng nie .. kat twitter je.... dekat @twt_bikers .. hahaha.. paham2 laaa. sekali satu kepala.. ok laa kan.. sekali ada satu manusia nia add bella dekat wechat.. so bell accept ... pelik2 lahai.. sebab bell xkenal laa sape manusia yang add kan?? so bella stalk laa manusa nie.. sekali.. ehh !!! ammar !! mana pulakk dia dapat id aku nie ?? sekali .. chaiitt.. kat twitter rupenya.. kuajaq !!! so start kat situ laa kenal dengan diaa... bufday dia .. bella edit gambar.. kemain suka diaa.. ahahaa.. ammar3...

ok stop cite pasal dia.. kalau nak kenal dia lebih rapat pi follow twitter dengan instagram diaa.. hahahaa .. so sabtuday tuh LCCPK sampai tengah hari kalau tak silap.. bella tak pergi sebab boss tak bagi .. suruh duduk rumah.. OK FINE !! .. ok laaa.. ganbar yang dorang share,, sakit hati mak nak.. !! haahhaa.. ok jom bell share gambar2 keyhh.. :)













SEE!! hahahaaahaha.. ok laa.. sikit buah tangan untuk korang keyhh.. next time bella share lagi tau.. bubye !!!


p/s: ... saya rasa saya dah mula sayang awak -ammar- 


Sunday, 21 December 2014

THROWBACK LC 135 GATHERING DI TITIWANGSA

   


HELLO !! Hahahahaa sorry gengg.. dah lama tak muncul dekat laman putih nie.. bell lupa ? choii !! salotep mulut tuh nak ? bell tak lupa laa.. biasa le.. sibuk bahh.. dengan problem.. tapi settle da kot.. agak arr.. masalah tu? lantakkan .. tolak tepi.. tak kose den nak melayan.. pepandai kau laa.. hahaha.. :D .. so this month bell sibuk dengan pendaftaran kemasukan ke U balik.. sorry .. MSU je.. hahaha.. futher in degree holder.. hewhewhew.. hopefully i can do it yaw !! ahahhaa... kawan2 bell yang sebaya sume dah kawin .. bell jugakk hadap buku.. nota... lappy nie hah.. dengan pen pensel bagai.. tak pe laa.. apa ada hal... JODOH datang awal kan? so doakan yang terbaik laa kan ??  actually bell lama tak update pasal group elcians bell kan? sian mereka2.. nevermind.. tonight i will throwback about last ride to Titiwangsa.. jom !! 

OK! READY SAYANG !! hahahaa.. 11/11/2014 .. team elcians zon selatan ride to Titiwangsa sempena gatehring elcians kat sana laa kan.. tapi sayang seribu kali sayang... saya tidak dapat mengikut.. practical tuh.. hahaa. takpe2... next time ada.. ku balun sekali.. ok.. back on topic.. first RV dorang dekat Petronas ayer keroh .. bell tengok.. fehh! cemburu laa weyhh!! *hidung berasap* sume pakat2 turun.. dari JB terus ke Melaka.. then dorang tunggu rider lain dekat RnR Seremban.. ok laaa.. seronok tengok dowh !! apak !! ok xpe.. bell saba.. 

Tibe je dekat sana.. mau besar biji mata.. ramai wokk.. mak aihh.. dekat sana.. dari KL jangan citer laa. ramai bak hang... sume group ado.. yang selatan jangan citer laa kan... yg tengah.. yang timur.. utara... hewhewhew.. ramai2.. jeles menguasai diri laa jawabnya,,, tapi takpe.. dorang ada belanja gambar .. hewhewhew... nak tengok? ok jom.. share sikti je.. ahhaa.. ok jom !! 


















see! happy kan ? geramm je weyhh ! tapi xpe.. da lepas.. bell throwback balikk.. so next ride maybe ride new year.. hehehe.. In Sya Allah ... ok sampai sini je bell share.. next time bell share lagi keyhh...bubye !!!




Friday, 12 December 2014

SOMETHING NOT PREDICT

   




Olla !! hehehe.. lama tak hupdate blog nie.. aduhhh!! fuhh.. fuhh..fuhh.. *garu kepala* ... berhabuk seyhh blog bell.. sorry my dear.. bell sibuk lately ni.. hewhewhew.. tapi tak bermakna bell lupa kan ? tak.. bell tak lupa.. cuma busy lately nie... haihh... ok we move on with the next topic.. emm.. apa errkk?? oo lupa laa.. u all sihat x ?? UPSR dah habis.. ada tak yang dapat 5A ?? Congrates yoww!! hahhaa. yg PT3? how?? berdebar tak nak tunggu? hehee saba2.. tawakal sebab dah mencuba kan?? SPM?? FUYOOO!!! PLKN? how?? best kan ? gila tak best... seronok woo.. hahahaa.. tapi2.. dia train macam army tapi best .. hehehe...


So.. we move on for the next step.. actually bell tengah pening kepala nie.. yelaaa.. hal2 kawan2 ni kan... aneh plus pelik plus ntahh.. hahhaa.. yelaa.. dulu cakap " hishh tak la kawan je.. dah laa lepak sampai 3,4 pagi" itu laa ini laa.. ngadu bukan main pandai lagi kan? tapi sekarang.. apa dah jadi ?? ada benda bell da jangka.. ada benda bell tak jangka.. yang da jangka ok laa kan.. yang tak jangka?? terkejut woo.. macam nampak tikus menari tapi ni lagi laa.. terbeliak mata bell bile dapat tau... haiihhh.. Geleng kepala bile dapat tau. bell tak kisah pon.. tapi at the same i feel like.. kene tipu auw.. apakk arghh!! boel tak nak menjerit sekarang.. dunai sekarang da terbalik laa.. haihh.. 

Macam da tak ada undang2 aja sampai nak ugut2 bagai... benda bole bawak berbincang kot.. benda boleh settle sebenarnya.. tapi dorang buat macam benda tuh besar gabaq bak hang.. chaaiitt ! akai xdak ke acamne ??  sia2 laa hidup kat muka bumi tapi perangai kalah pontianak laa weyhh.. balik umah cuci tandas ada baikk bhai.. =,= .. jeles dengan kesenangan orang lain... tak kemana semua tuh .. bukan bole bawak masuk dalam tanah pun... 

so.. start arini kau jangan muncul lagi depan aku... kau dok dendiam. jaga awek kau leklok.. agungkan sangat awek kau.. lantak kan laaa.. da bagi warning kat kau.. tapi degil tahap cipan.. pandai2 kau laaa.. jangan kau muncul muka kau depan aku.. hohoho.. muak tengok kau .. da ada group.. da nak up.. perangai cam hape je.. =,= ... 

haihh... geram punya pasal.. camnie laa jadi..apa yang penting.. happy working my dear little bobo...kihkihkih.. <3