Friday, 2 January 2015

BELLA BACK TO BACK 2014

OLLA !!! HAPPY NEW YEAR GUYS !!! Sorry baru nak hupdate pepetang vuta nie.. okey.. before i forgot.. this year apa azam u alls? ada tak berazam nak kawin ?? ahahha.. oppsss!! IN SYA ALLAH ya.. :) .. ada tak yang nak bahagiakan mak ayah dia ? ALHAMDULILLAH.. :) .. ok .. tak kisah laaa apa azam korang.. at least.. ada jugakk azam u alls kan ? OK!! .... Now... we move on for the next story.. kali ini bella nak back to back atau imbas balik  sepanjang tahun 2014 .. apa yang bella  hadap sepanjang tahun 2014.. suka duka.. macam2 laaaa.. 



STORY 1 : 

ok .. first story ... meyhh dok dendiam .. semua dendiam nah.. dengar story bella.. hahahaa.. ok kejadian berlaku masa bella study kat shah alam .. masa nie bella dengan si dia .. alahai.. kes si dia laaa ni.. hah nak tau tak.. bella dah bape bulan tak jumpa dia.. whatsapp pon jarang..wechat lagi laa.. tup2,, bell usha moment wechat dia.. okey clear habis.. lastly ade bff bell yang memang dah anggap bff nie.. pi anta laaa screenshot dalam beberapa keping.. fehh !!! menusuk kalbu woii.. sedih !! dia peluk perempuan tuh.. kiss2 bagai.. babis!! perghhh !! rasa macam time tu jugak nak fly ke langkawi.. bagi penyepak sekali ... sedih memang laaa.. setia weyhh.. tapi belakang kita.. CURANG !!!! tapi bell diam.. bell x marah diaa.. 3 ari lepas tuh.. bell text dia berserta bukti.. hamek kau .. terdiam jugak laaa diaa.. berhari2 jugak dia nak reply text tuh.. so dia say sorry laaa.. ape jadi .. lantak laa kan.. hokkayy !! at least kau bahagia dengan awekssss kau sekarang nah .. :) .. hah .. picture bawah nie laaaa orangnya.. last gambar dia bagi.. and last wish for edulfitri.. sayang tetap ada .. tapi tak macam dulu.. :') .. 






STORY 2 :

OK !! Forget about the past story.. wish him all the best .. ok we move on too next story guys !! fokus2!! please.. !! ahahhaa .. ok.. now.. lepas kes si dia yang tak reti nak menghargai seseorang yang da setia bagai nak rak.. hokkaayy !! fine !! seperti yang kita tahu zaman sekarang penuh dengan laman sosial.. facebook.. twitter .. wechat.. whatsapp dan macam2 jadah laaa.. kadang2.. dah tak tahu dah nak buat apa dengan semua apps yang dah disediakan.. ok .. Apps tuh jugak ada kena mengena dengan kisah bella yang ini.. bella tak ingat laa bape haribulan.. tapi masa tuh.. ALONG a.k.a uncle Rizal ada buat open house .. ok laaaa.. bella pon follow laaa... masa tuh tak fikir apa2 pon.. ok laa.. just wanna to meet my frenz .. ok laaa.. dengan pakai skirt labuh.. kemeja .. handbag .. =,= .. naik motor.. with my member yang dari ampang..,,, ok laa.. sesampai je sana.. jumpa laa kawan2 M12 a.k.a MALACCA12... woww! jumpa abam napi.. singa matahari a.k.a haidar.. ok laa.. dok tanya laa diaa.. datang dengan sapa.. masa tuh bella tak terfikir ada little bobo.. hahaha.. pergghh!! depan mata wa bhaii.. hahaa.. selama nie bella tak tahu tengku bobo ada adik .. tinggi2.. tapi.. pakai helmet fullface.. hampeh !!1 nampak mata je.. just lambai2.. alolololo..comey !! ahahaa .. miang kau bella.. ok laa.. masa tuh tangan da menggigil .. jantung da macam tak de arah tujuan da.. dah macam hape da.. lepas bobo pergi tempat lain.. baru ada rasa lega nak borak dengan napi.. hahahaa.. first time jumpa little bobo hokkayy !! first kenal sampaiii sekarang .. :) ... happy ada dia.. :) 







STORY 3 :


OK ! NEXT !! ... hahaha... da lama tak taip pepanjang.. penat jugak kan... ?? hokkkaayy !!! bella continue story keyhh.. kali ni.. nak story pasal sorang membe ni laaa.. hampir 3 tahun jugakk laaaa kenal dengan diaa.. hua hua hua dengan diaa.. share everything dengan diaa.. sebab satu kes nie.. sebab kan sorang nie... dia da dingin dengan bella.. sampai kan bella rasa benci sangat kat diaa.. tak tahu laa nape jadi gitu.. sekarang nie.. dia macam dah orang asing dalam hidup bella.. haiihh.. i need to forger all about him.. harap2 dia bahagia laa dengan yang tersayang,,, sejak ada awek nie.. lupa bella terus.. macam tak nampak dah sekarang.. well never mind.. sekarang bella dah aktif dalm dunia elcians sesenyap tau.... hah jangan terkejut kalau ramai kenal bell dekat lua sana .. tak yah nak heran laa kan.. dalam diam bella  bising keyhh... jangan sesuka hati cakap bella jadi spy horangg... tak ada masa keyhh..!! keep ur mouth shut laa sis !! kau tak kenal aku lagi jangna sesuka hati nak tuduh kau memacam ... !! reti ke tak !! sekarang nie.. kau add wechat aku.. kau add facebook aku.. tak denya aku nak melayan laa.. pandai2 kau laa merangkak cari aku.. =,=





OK ! sampai situ je dapat bell share pasal back to back.. yang ni je yang menusuk ke kalbu... :) .. btw... happy new year guys walau dah lambat tapi bella nak ucap jugak.. hokkaaayyy !! see u soon guys !! bubye !!