Thursday, 14 June 2012

KAU DAH KENAPA??!!


 

Selamat pagi u alls !! sorry .. dah lama tak chek-in kat blog nie.. sebab dah mula belajar kan.. so.. padat laa jadual belajar bella.. :) tak pe.. pagi ni baru bella berkesempatan nak check-in blog...


kamu semua tahu tak.. ada sorang mamat ni.. tetiba aje meluahkan isi hati dekat bella.. O.o ... terkejut jugak bella di buatnya.. lau bella ada penyakit.. bole terkejut tau ! yela.. bagi korang.. apa salah kan lelaki tu meluahkan isi hati kan bella kan???


Korang tahu tak dia tu SUAMI ORANG??!! OMG!! bella terkejut gila laa .. yelaa dah ada isteri kan.. buat apa nak cari yang muda kan.. dengan alasan dia dah cintakan bella.. WHAT??!! tak de otak ke nak fikir.. bella sanggup solo laa dari nak terima laki orang.. bella bukannya perampas hak orang.. even laki tu dah ada makwe pun .. bella  TAKKAN rampas hak orang laa.. ingat kite cam tuh ke??


My conclusion is.. bella rela solo,single... dari nak terima laki orang tau...!

P/S.... korang jangan cuba-cuba nak bercinta dengan laki orang tau.. bahaya laa sayangs  :)