Thursday, 22 August 2013

KETABAHAN DIRI MENGHADAPI UJIAN

   


Hai u alls! sorry guys dah lama x update blog.. sebab.. sibuk sikit laaa.. insyaallah.. ada kelapangan nanti bella share story ok... first of all.. siapa2 yang tengah hadap homework tuh..assignment ke.. please do your work ok.. jangna tangguh.. like me.. assignment berlambak.. tak ada mood nak hadap..kejap lagi laa kot.. 

OK..  bella admit sekarang bella agak stressful sikit dengan kehidupan sekarang.. mana tak nya.. before ni kan bella pernah couple right? but.. macam x ada pape jew.. senyap cam tuh je.. abaikan bella.. bella ada masalah sikit.. lesap! entah pergi mana entah... so.. thats why sekarang bella lebih tumpu pada study bella.. :) ... kehadiran someone? ermm.. for me.. as a friend.. dorang banyak support bella dari belakang.. :)... bella admit bella selesa dengan kehadiran dorang dalam diri bella.. :)

Ada baca tak entry bella yang TLDM tuh? yup.. bella rasa bella nak bawak diri ke arah itu.. biarlah setahun..dua tahun.. berapa tahun sekalipun.. bella nak tenangkan diri melalui perkerjaan itu.. senang! lagipun bella admit bella susah nak moody laa.. mesti nak happy sebab.. orang disekeliling bella sendiri... apa orang kata.. FAKE SMILE... kena buat cam tuh jugak umpama nak menggaburi mata mereka.. :)

so..macam tuh life bella sekarang.. tabah je hadap dugaan hidup.. :) bella jugak manusia.. tak lari dari ujian dan dugaan.. kita kena pandai manage masa dan urusan seharian.. kalau tak.. memang.. kelam kabut laa... ^_^ 


                                                                                                 ~BELLA~

Tuesday, 13 August 2013

HARAP-HARAP DAPAT KALI NI ....

   


 


Hai guys! sorry .. bella dah lama x update blog.. sibuk sikit.. by the way.. selamat hari raya! bella nak duit raya! ... hahhaa.. ok3.. cam mna raya kali nie? ok x? banyak tak dapat duit raya...? bella dapat sikit ja.. almaklumlaa..dah besar kan.. mana nya banyak kan? 

mesti pelik kan? kenapa bella post logo kat atas tuh? actually.. tu minat bella dari dlu ag.. nak jadi salah seorang anggota tentera.. apa? ingat bella perempuan xbole?? ehh.. tgk kaki laa.. kan?? hahha
 actually bella pernah pergi interview.. tapi tak lepas.. NAVY dengan DARAT.. xde rezeki.. tapi kali nie.. nak xnak.. bella kene pergi jugak pembukaan tuh.. sebab bella nak sangat kerja nie... :) ... hopefully dapat... :) 



















Haiihhh! dah lama tak berkawad.. rindu zaman berkawad.. pegang senjata.. :) .. adakah impian aku akan tercapai? doa2 kan laaa yeaa... :)