Wednesday, 27 February 2013

BLOGGER LYSSA FAIZUREEN KEMBALI

  


*berilah aku..kesempatan....ku buktikan erti keikhlasan..ooooo...menepis ego aku..untuk kita demi suatu masa..ku pohon darimu..ketulusan hati..menjalin kembali..perhubungan suci* 

harharhar~.. sambil dengar lagu..sambil create entry baru.. al-maklumlaa...sibuk laa.. dengan exam lagi kan.. huhuhu.. never mind...bella ada untuk entry kali ni.. .. sambil melayan demam bella nie.. plus selsema...plus batuk... plus segala yang ada dengan bella sekarang nie.. ok.. stop!... 

emm..beberapa hari lepas la kan.. bella nak bukak satu blog ni laa.. tup3!... tak boleh bukak.. ok find! laptop aku rosak ke..keyboard aku salah letak ke.. ataupun..jari aku dah cacat sebelah.. yelaa.. selalu bella bukak blog si dia.. woww!! suka bella tengok.. dengan tuto dia kan.. bella pun belajar semua dari dia.. bella pun baru berjinak2 dalam dunia bloggerkan.. geram tak bila bukak2.. tak boleh... erghh!! ...

Sabar jelaa... bella try punya try..akhirnya dapat jugak problemnya kan.. hmm.. ok find ! sentap tetiba bila dapat satu entry blog si dia terkubur.. what ?!! .. ini tidak adil..tidak adil..bagiku.... hahaha.. tapi setelah disoal siasat,,,dikaji...disearchkan,,dan segala di yang ada... akhirnya.. muncul laa.. blog si dia.. iaitu.. 

LYSSA FAIZUREEN ok kan?? blogger terkenal dalam kalangan remaja kita kan?? .. hahaha.. nasib baik bole bukak.. semua hal blog.. bella belajar dari cik lyssa kita nie.. hahha.... janganlaa kuburkan.. huhuhuhu.. :( .. sedih !..

ok then..bila dapat tahu bole bukak.. dengan segenap ruang yang ada.. bella pun bukak masuk ke blog cik lyssa kita nie.. haahha.. makasih yaa.. ^_^ .. suka nie... !!!

oklaa.. next time bella share lagi ok dear... besok petang bella ada exam.. wish me luck yup.. k.. nights sayangss!! 

Tuesday, 26 February 2013

HAPPY BELATED BIRTHDAY MR.NAUGHTY

  


Setiap kali bertentangan..tiada ketenangan...cemburumu merantai hati...

ceehh.. nyanyi sudah... lagu jiwang lakk tuh.. huhuhu.. tak ada nak buat apa.. study?? baru je.. huhuhu... demam exam sekarang.. ha..ha..haa..haa..chummm! .. mak! tolong!.. selsema nieh ! ,,, hahha.. ubat belum makan lagi.. mr.naughty kalau tahu aku tak makan ubat lagi.. abis... ! hahah.. =,= ..

ok.. jom kita teruskan entry bella.. this time.. bella ada kenal dengan someone..kan?? hahha.. bella kenal dengan dia after birthday dia la kan.. thats why bella tak wish apa2.. tak bagi apa-apa... ok..oneday.. kitorang ade jumpa masa pergi tasik tuh.. borak punya borak... tetiba... !!

"wak.. arini berapa ari bulan?"
"emm.. 02/02.. "
"errkk.. bukanlaa.. saya tanya ari ni berapa aribulan?"
"yela.,,,takpelaa .. taknak ingat birthday saya.. :( "

ceeittt....!! bella dah sentap... kau tak yah nak buat muka comey cam hamster boleh tak?? errghh!! cubit kau kuat2 baru tahu.. suka bebeno kau tarik muka kan?? tepuk lelaju kang..!! hahah.. ok find ! bella terdiam bila dia tarik muka.. bella tanya lain..dia jawab lain.. bella tak sangka lak dia bagitahu tarikh salah.. hahaha.. sian kau sayang.. 

ok stop ! .. bella asyik fikir je nak bagi apa la kan mamat sorang ni.. haha. asyik lupa je.. nak bagi something.. hmm.. nak bagi apa yup? bella tahu.. bella dah terlepas birthday dia..hehe.. sian kau.. :D .. saja buat2 lupa... hahha.. saba tau sayang.. kihkihkih... 

nak selit satu story nie.. emm... masa bella kat melaka kan.. bella terserempak dengan ex boyfie bella tau.. hahha.. emm.. not bad... isyarat mata dia mengatakan something..tapi bella buat tak tahu... haha..kesian kau .. padan ! tup3 ! dapat story dari dia sendiri...

"emm..wakk..nanti datanglaa bulan 4 dekat umah saya"
"ada apa?" soklan bodoh aku tanya.
"majlis pernikahan saya wak..."
"ooo..nikah sudah...insyaallah"

hahah.. motif? memang laa kau nak bagitahu aku yang kau nak kawin kan?? find laa.. aku tak kisah... yang penting kau happy laa.. tup3 ! .. dia inbox bella ..

"as salam..wak.. wah makin sombong awak sekarang..yelaa..dah pandai bergaya sekarang ye.. maklumlah..orang dah pandai kan,,?"

mangkuk apa kau ni...? aku baru study kau dah kata cam tuh.. emm.. untunglaa.. nak je aku cakap " aku bukan cam kau..terhegeh nak kawin" .. nasiblah aku kenal family kau.. kalau tak..pisau melekat kat muka kau... huh! anyway.. semoga kau bahagia.. hope kau tak buat macam kau buat aku dulu..setia ok !!

ok stop cerita pasal budak senget tuh... !! ,, bia dia dengan dunia dia kan.. berbalik cerita pasal mr.noty tuh.. hehhee.. ok find!! lambat2 pun bella wish dia jugak laa kan.. nanti dia ingat bella lupa dia... haha... 

"happy belated birthday... kite tahu bufday awak...kite ingat bufday awak..moga dimurahkan rezeki...bahagia dengan yang tersayang and saya ada menemani awak.. love u sayang.."

tahu dia balas apa?? hahaha.. ni buat bella tergelak sakan..haha..

"ermm...dah lambat dah laa.. tapi... mekasih ya..sayang awak"

eeee..lambat2 pun aku ingat laa.. eee..!! tepuk dahi laju2 baru tahu... cukup baik aku ingat kau.. eee... !! hahaha... lepastuh..bebel.. pot pet..pot pet.. cam mama jugak.. :P .. hahha.. ok laa .. walau apa pun.. happy belated bufday ok.. insyaallah.. ada rezeki.. kite bagi awak something oke.. ;).... 

time nie.. ada tournament.... volleyball.. :)

next time bella share lagi story ok... bubye! .. sweet dreamm...!!



HAPPY BIRTHDAY MY DEAR BROTHER

 


*ditemani dengan alunan muzik.. huhuhu.... semakin rindu semakin asyik..~~ desiran angin dari tiupan kipas di dinding .. 26/02/2013 ... genap umur dia 21 tahun.. walaupun aku tidak dapat mengucapkan " happy bufday yunk" .. huhuhu.. aku tetap ingat dia sebagai abang aku.., saat aku susah.. aku senang.. dia ada dengan aku.. aku menanggis,, orang pertama aku cari adalah... dia... hahahha.. angau kah? oh tidak dear ! aku hanya teringat dengan tingkah laku kau sebagai abang... :)

berbulan lamanya aku tidak mendengar khabar dia.. :')... marah sangat dia dengan aku... hahaha.. bila lah agaknya kemarahan kau nak reda nie gemok?! .. maaf sudah aku ungkapkan.. itu antara kau.. aku sudah menjalankan tanggungjawab aku.. :) .. tipulah aku tak rindu kau.... dulu.. pantang aku free.. mesti aku akan cari nama kau dekat contact... "ZIKRY" ... hahaa... sekarang?? nama kau .. aku dah tak save seba aku tau.. kalau aku call kau..aku mesej kau.. kau mesti ingat aku tengah susah kan?? sama sekali tak !! .. aku contact kau sebab aku rindu kau laa gemok !!.. tu pon tak reti lagi ke?? kata kenal aku?? !! ...huh !! anyway.. aku ucapkan happy birthday tok kau laa gemokk.. aku harap kau bahagia dengan yang tersayang.. and the most important.. kau dapat capai apa yang kau nak.. :') 

happy bufday abang,,,, :) 

Friday, 15 February 2013

MINAT? HOBI ?

 
 
 
Ditemani dengan iringan muzik dari aliff aziz... cinta ya cinta...krik3...bunyi cengkerik memberi inspirasi kepada bella..
 
bunyi bola tampar menyentakkan fikiran bella untuk meneruskan entry kali ni.. ya3... bola tampar ataupun volleyball.. bella mengikuti someone untuk ke court volleyball.. disini bella dapat sesuatu untuk dikongsi bersama... huhuhuhu.... SOMEONE?? WHAT??!!! tak payah laa nak terkejut laaa.. nak tahu sangat.. lelaki ! kan senang? hisshh2... ada je kan?? mesti nak tahu something kan??
 
Awal perkenalan... emm.. nak2 aku ni baru lepas break.. ya iyalah.. aku nggak bisa nerima syapa2 dalam hidup aku.. hahaha.. indon sudah... first.. aku tgk dkat fone.. tenung fone aku,...macam nak telan pun ada.. hahahha.. tup3! aku dapat satu notify dari someone melalui go chat sms.. yup laa.. bia bella terang sikit ya.. go chat sms umpama macam whatsapp jugak.. pakai line internet jugak.. tapi yang ni.. bukan macam whatsapp..minx no fone.. terus kua picture org tuh kan?? yang ni bukan.. add.. pastu depends pada kita laa nak refuse or accept... da stop !
 
aku accept laa budak laki nie... tanpa tgk profile dia.. picture dia.. ahh! aku malas nak layan.. korg add aku.. aku accept je k.. korg sms aku.. aku tak layan.. jgn nak memekak ! tup3! lelaki yang add bella ni.. sms bella woww!! hahaha.. terkejut jugak.. masa tuh laa.. bella bukak profile dia.. emm.. not bad laa rupa kau.. bole laa.. sedap gak mata memandang... sms punya sms.. orangnya nakal.. manja.. emm.. mintak perhatian lebih laa kot.. aku gak budak nie.. anak last laa.. ok la.. aku layan aja otak kau... janji kau happy kawan dengan aku.. haha.. kitorang tak pernah jumpa tau.. oneday.... aku terpanggil dia "sayang" .. ok respond dia nak tahu x???
 
"kenapa panggil macam tuh? semua lelaki awak panggil cam tuh?" aku balas.. " emm.. taklaa.. abang2 saya je saya panggil cam tuh" huh! selamba mulut kau kan??!! kau siap laa..! tunggu pembalasan kau .. nak kena kan???! aku punya geram dengan mamat nie.. pasan bagus laa kan?? eeee!! korang kan tahu.. bella mudah syg org.. panggil .. alahaii.. tak luak laaa!! aku cukup geram dengan kau tahu x?? ciap kau! ..
 
lama jugak.. aku tak bertegur sapa dengan dia la kan.. tak lama pun..ada laa 4 hari bella buat tak tahu je.. hahahah.. tup3..!! dia sms bella balik.. hahha.. cari aku nampak? ok.. ak nak tengok lakk apa yg jadi.. ok laa.. aku layan laa sms dia... aku u layan macam biasa.. tak ada nak sayang2 bagai ni.. lantak kau !! ok.. bella tanya.. awek tak marah ke sms? dia jawab.. "emm.sapa lah nak kat saya ni..dah laa nakal.. manja... miang" .. bella balas.. oo yeke...
 
oneday tuh.. dia ajak jumpa.. kus semangat!! elok ke tak budak nie?? sihat ke tak?? aku was2 juga nak jumpa dengan orang yang kita tak kenal.. ye tak?? yang aku tak sangka.. dia tanya.."awak tinggal mana?" .. bella jawab.. "shah alam" .. dia tanya lagi.. "seksyen berapa?" .. bella jawab.. "seksyen 13..awak?" .. jawapan yang buat bella sentap dan akan sentap sampai ternganga...ni jawap dia " saya shah alam..seksyen 25," ... ok find! ko tinggal dalam shah alam.... tak sangka kan?? huh!!
 
ok laa.. bella g jumpa dia.. puas dia cari apartment bella.. hahha..sian! padan! .. ok done! jumpa..! nasib dia bawak membe dia.. ok laa.. bella on.. kitorang pergi tasik.. tengok pemandangan.. ok good! aku pon tengah serabut.. pandai kau.,, hahah.. lepak2.. sembang2..bual3... sampai satu tahap..lelaki ni tanya.. "sayang,..jom laa ikot g court volleyball" .. aku jawab " alaa..nak balik laa...ngantuk" .. ceehh..ayat bajet.. padahal nak tengok kesungguhan dia pujuk aku.. hahah..jahat3..! nasib kau.. ! dia pujuk ag ni " ala.. jom laa sayang... nanti..saya anta balik..jom3..." .. aku dengan harapan dapat menenangkan dia.. aku jawab.. "ok laa.." .. amboii..senyum sampai ke cuping anak tekak kan?? hahaha.. aku ikut kan..
 
sampai kat court volleyball.. disitu aku lihat..pelbagai ragam manusia.. ada yang bawa anak jalan2.. macam2 laa.. dari situ aku dapat lihat.. ragam manusia di kawasan perumahan.. dari situ aku dapat ilham tentang minat manusia.,,,, aku punya pengalaman dengan org disekeliling aku.. seperti lelaki yang aku kenal ini.. dia mempunyai hobi dan minat dalam aktiviti sukan,kesungguhan dia dalam aktiviti tersebut membuatkan dia meneruskan minatnya dalam aktiviti volleyball..
 
orangnya tinggi lampai.. kulit manis.. senyuman menawan.. ketawanya membuatkan aku terkhayal... keningnnya lebat.. bibir bak merah delima.. mata yang alis lentik... bentuk body yg memang ahli sukan.. manja...romantik...penyayang..,.. mudah merajuk.. cepat terasa,,,ntah kenapa.. apabila aku bertemu dengannya..degupan jantung makin lama..makin kencang.. tidak seperti lelaki yg aku kenal.. tutur bahasa yg jujur.. terus-terang.. tidak hipokrit.. memberitahu character dia sebenar,,, membuatkan aku.. terus merindui dia dalam diam.. menyayangi dia dalam kesenyapan..
 
ok.. tukar! .. dah jumpa dia.. dah tahu dia macam mana diri dia.. aku senang laa dengan dia.. yang banyak panggil "sayang" .. dia.... balasan tuh,,daulat tuh.. hahah.. ok laa.. aku senang dgn dia.. aku suka berada disisi dia.. menjaga aku dengan baik.. setia.. tapi setia?? aku takut untuk berhadapan dengan situasi itu lagi.. :( ... aku suka dengan perbualan dgn rakannya...
 
"nabilah..carikan laa abang sorang awek.."
"abg nak yang macam mana...? kawan abg ni kalau nak pon boleh,"
"ehh.. dia dah ada awak,.,,cukuplaa tuh... "
"yup.."
 
"man! ni ada dua orang perempuan ni..boleh tak tuk kitorang?"
"kau nak pun boleh,"
"abang2 yang kat belakang nak ke atau yang sebelah saya ni,"
"ehh,,taklahh..cukuplah ada awak sorang sayang,"
 
"saya tahu,,nanti awak nakal dengan org lain,"
"kenapa cakap cam tuh,"
"yup laa...."
"saya sayang awak... saya tak tinggalkan awak..asalkan awak terima saya seadanya,"
"ok"
 
 
tu yang buat aku rasa macam dihargai semula.. tapi aku tak boleh nak sayang sangat... aku takut dikecewakan lagi.. ok laa.. sampai sini shaja k.. nanti kita share lagi k..
 
 
 
 
awak sayang saya,, saya sayang awak.. awak baik dengan saya,, saya baik dengan awak.. miss u mr.naughty.. :)

Tuesday, 5 February 2013

OPENING EVENT RIDE KE PULAU PANGKOR OH! 135 LC CLUB

   




Hai guys ! buat apa ?? study ?? okey2.. move on with your study..this night i want to tell my friends about my new entry .. emm.. cer tengok tajuk entry bella.. hahaha.. yup2.. club bella ada buat ride ke pulau pangkor tau .. emm... dorang gerak malam.. jumaat malam 01 february 2013 arituh.. emm.. bella pergi ke tak?? agak2? hahhaa.. bella tak pergi laa .. bella ada PMC kan .. jatuh pada tarikh yang sama pulakk tuh...  sedih ! .... tapi.. never mind .. bella dapat gak cilok picture dorang tuk korang tengok ok... hahha.. ok..bella akan bagitahu detail ok tentang event nie.. jom !!
 
dibawah ini.. ada dinyatakan tentang event tersebut.. dan juga tentatif pergerakan mereka ke pulau pangkor...
 
 
 
February 1 at 11:00pm until February 3 at 12:00pm
  • SILA BACA DAN FAHAMKAN.

    Assalamualaikum..
    Pada kali ini, Oh! 135 LC akan mengadakan Opening Event 2013-Ride to Pangkor 2H1M.

    Tarikh:: 2 February-3 February 2013,Sabtu-Ahad
    Main RV:: RNR Sg.Buloh Arah Utara 11.00 Malam
    (1 February,Jumaat Malam)
    RV Point Selatan:
    Rv point 1 di rnr pedas arah utara, 7.30mlm
    Rv point 2 di rnr nilai arah utara, 9.00mlm

    BAYARAN:: RM70.00 UNTUK SEORANG,KALAU DOUBLE RM140.00

    Apa yang korang dapat dgn bayaran tersebut :
    1) PENGINAPAN 1 MALAM iaitu pada sabtu malam ahad.
    2) Sticker event Ride to Pangkor with Oh! YAMAHA 135 LC
    3) Reflector Vest dapat sekali (yang kosong tiada sebarang design
    atau tulisan) kualiti A+..pakai pun x segan..smart..
    4) Lain-lain kos yang tidak dinyatakan diatas adalah DUIT SENDIRI !!!

    BAYARAN MESTI DIJELASKAN SELEWAT-LEWATNYA PADA (26/01/2013)..

    Note: TIADA PEMULANGAN DUIT SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN(SEBARANG ALASAN TIDAK DITERIMA KECUALI CARI ORANG LAIN GANTI TEMPAT) DUIT DIGUNAKAN UNTUK BOOKING HOTEL,STICKER DLL..

    Bayaran boleh dilakukan secara by-hand atau bank-in kepada admin Faiz Ero Senin (012-221 9820)..

    -Akaun MAYBANK 162375622303 Muhammad Nurfaiz B. Gamal Abd Nasser..-

    dah bank in TOLONG call,RESIT simpan bukti pembayaran..

    Anggaran belanjawan ke Pulau Pangkor (PAKAI DUIT SENDIRI):

    1.Anggaran minyak pergi/balik RM50.00 (motor dh modified kalau
    standard lagi jimat kot)
    2.Tambang Feri LUmut ke Pulau Pangkor RM 10.00 seorang
    pergi/balik.(x berapa pasti)
    3.Tambang Motorsikal Feri Lumut ke Pulau Pangkor RM16.00
    pergi/balik.( x berapa pasti)
    4.Makan pagi RM5.00,Tengahari RM5.00 & malam 10.00 (budget)
    5.Snokeling n round island RM25.00 - RM40.00 (anggaran)

    Aktiviti kat Pulau Pangkor:
    1.Kita akan melawat tempat-tempat menarik kat Pangkor seperti
    Taman Fu Lin Kung, Kota Belanda,Batu bersurat,shopping keropok
    Ikan,Snorkerling dan round island..

    Sila Baca Peringatan & Undang-Undang Konvoi Ini:

    - SILA PASTIKAN kenderaan anda dalam keadaan TERBAIK untuk perjalanan jauh.

    - Ride kali ini BERGERAK pada WAKTU MALAM. SILA PASTIKAN lampu kenderaan anda dalam keadaan terbaik.

    - Pakai helmet yang bersesuaian untuk konvoi ini,Helmet MS88 @
    Apollo,Kura-kura@Steng DIHARAMKAN SAMA SEKALI, tiada kompromi dalam isu keselamatan.

    - Digalakkan untuk pakai riding jacket,glove,riding pads,riding shoes
    dan sewaktu dengan nya.

    - Tolong pakai pakaian yang bersesuaian untuk konvoi ini, SELUAR
    PENDEK DIHARAMKAN SAMA SEKALI.

    - Pakai KASUT BERTUTUP PENUH yang bersesuaian untuk konvoi ini,Kasut CROCS bukan kasut bertutup penuh.DIHARAMKAN SAMA SEKALI.

    - Kepada GADIS atau pasangan DILARANG TAYANG PEHA GEBU YER...

    - Sila BAWA baju hujan,kalau hujan lebat, konvoi akan
    berhenti di tempat yang selamat sebelum meneruskan perjalanan.

    - Kepada yang tinggal dengan keluarga,MAKLUMKAN dan MINTA IZIN daripada keluarga tentang konvoi ini.

    - Sila patuhi segala ARAHAN MARSHALL yang bertugas untuk
    menjaga KESELAMATAN PERJALANAN KONVOI.

    - Sentiasa peka dan fokus semasa dalam konvoi.

    - Jom kite gegarkan PANGKOR!!!....

    Once OH!135 LC, Forever Oh!135 LC


    Sebarang Pertanyaan bole berhubung dengan::-
    Admin In-Charge:
    Faiz Ero-Senin - 012-2219820
    Aniel - 012-2749136


    heheh.. tu tentatif mereka sepanjang perjalanan.. konvoi mereka telah dijaga oleh beberapa orang marshall dan keselamatan mereka terjamin dengan penjagaan rapi oleh marshall yang mahir dalam bidang ini . 
     
    nak tengok gelagat dorang sepanjang ke pulau pangkor? jom !
     
     
    Laju lagi !

    Posing maut nampak !

    Peace yow !

    Cantik !
     
     
    Berhenti ...

    Tuang minyak bersama shell v power !

    penat ?

    Jentera OH !
     
     
    Posing habis laa !

    Kenapa dengan laki kai baju itam tu? penat ?

    Once OH!135 LC, Forever Oh!135 LC

    SMART !
     
     
    OK laa.. sampai sini je bella berceloteh .. next time bella share lagi ye .. maybe lepas ni.. club OH! akan buat ride anniversary pulakk... hahha.. lagi laa gempak.. mestilaa.. club bella penuh dengan disiplin..protokal.. bukan untuk suka2.. tapi untuk keselamatan.. anak orang kot! kena jaga leklok.. 
     
    kami ibarat sebuah keluarga.. saling bantu-membantu..tolong-menolong.. susah senang .. kami sentiasa bersama..
     
    ok.. hari dah lewat malam.. next time bella share lagi ok.. bubye.. ! 



Sunday, 3 February 2013

PMC VS YOUNG SCIENTIST 650

   


Hai you all!! buat apa apa tuh?? study ?? relax?? baca novel ?? mana2 laa ok.. janji korang happy menghadapi hari esok.. cewaahh....! ayat tak ley blah .. hahha.. ok .. so..now.. we go the true ok.. emm.. actually.. bella baru je balik dari PMC .. it is stand for PROGRAM KECEMERLANGAN MAHASISWA CEMERLANG di MSU iaitu.. MANAGEMENT AND SCIENCE UNIVERSITY . huh ! actually event ni berlangsung minggu lepas.. tapi .. dah ditunda sebab... minggu lepaskan cuti.. apa daaa! ok laa.. tunda.. excited laa kan.. tunda.. dok kampung pun lama laa juga.. hahha.. 
 
But, when I get the information about the YOUNG SCIENTIST... woww!! surprised! its was the funny event.. lastly.. bella dapat tahu.. kitorang tak boleh nak libatkan diri dalam YOUNG SCIENTIST tuh.. sebab kami terlibat dengan PMC.. bengang tak! dah laa event tuh ramai kanak-kanak yang hadir tau.. comel2 belaka.. rugi tak g .. 
 
hmm.. very sad !  
 
bella and the geng tak dapat join event tuh sebab PMC! grrrrr!! geram tau.. dah laa melibatkan semua parents and the children.. seronok dengarnya.. nak buat macam mana..dah tak ada rezeki kan? bella dgn rakan yang lain dapat hadir sekejap..tu pon.. dah nak tutup semua booth.. ada macam2..
 
ada jurassic park,explorace dan macam2 aktiviti ada tau .. ruginya !!! bella sempat tangkap pic maskot aje.. 
 
 





picture kat atas ni bella amek masa YOUNG SCIENTIST .. sekejap je.. yelaa.. sebab ada program lagi .. berlaku serentak ! yg ni pulakk... PMC kami.. 
 




 

ok.. semua muka penat... kita faham.. rabak mata laa.. !! tak cukup tido tau !! ok laa.. sampai sini je dapat bella bagitahu.. lepas ni..ada lagi story yang bella nak share.. nanti bella share ok.. ^_^