Tuesday, 26 February 2013

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR BROTHER

 


*ditemani dengan alunan muzik.. huhuhu.... semakin rindu semakin asyik..~~ desiran angin dari tiupan kipas di dinding .. 26/02/2013 ... genap umur dia 21 tahun.. walaupun aku tidak dapat mengucapkan " happy bufday yunk" .. huhuhu.. aku tetap ingat dia sebagai abang aku.., saat aku susah.. aku senang.. dia ada dengan aku.. aku menanggis,, orang pertama aku cari adalah... dia... hahahha.. angau kah? oh tidak dear ! aku hanya teringat dengan tingkah laku kau sebagai abang... :)

berbulan lamanya aku tidak mendengar khabar dia.. :')... marah sangat dia dengan aku... hahaha.. bila lah agaknya kemarahan kau nak reda nie gemok?! .. maaf sudah aku ungkapkan.. itu antara kau.. aku sudah menjalankan tanggungjawab aku.. :) .. tipulah aku tak rindu kau.... dulu.. pantang aku free.. mesti aku akan cari nama kau dekat contact... "ZIKRY" ... hahaa... sekarang?? nama kau .. aku dah tak save seba aku tau.. kalau aku call kau..aku mesej kau.. kau mesti ingat aku tengah susah kan?? sama sekali tak !! .. aku contact kau sebab aku rindu kau laa gemok !!.. tu pon tak reti lagi ke?? kata kenal aku?? !! ...huh !! anyway.. aku ucapkan happy birthday tok kau laa gemokk.. aku harap kau bahagia dengan yang tersayang.. and the most important.. kau dapat capai apa yang kau nak.. :') 

happy bufday abang,,,, :) 

No comments: