Sunday, 3 February 2013

PMC VS YOUNG SCIENTIST 650

   


Hai you all!! buat apa apa tuh?? study ?? relax?? baca novel ?? mana2 laa ok.. janji korang happy menghadapi hari esok.. cewaahh....! ayat tak ley blah .. hahha.. ok .. so..now.. we go the true ok.. emm.. actually.. bella baru je balik dari PMC .. it is stand for PROGRAM KECEMERLANGAN MAHASISWA CEMERLANG di MSU iaitu.. MANAGEMENT AND SCIENCE UNIVERSITY . huh ! actually event ni berlangsung minggu lepas.. tapi .. dah ditunda sebab... minggu lepaskan cuti.. apa daaa! ok laa.. tunda.. excited laa kan.. tunda.. dok kampung pun lama laa juga.. hahha.. 
 
But, when I get the information about the YOUNG SCIENTIST... woww!! surprised! its was the funny event.. lastly.. bella dapat tahu.. kitorang tak boleh nak libatkan diri dalam YOUNG SCIENTIST tuh.. sebab kami terlibat dengan PMC.. bengang tak! dah laa event tuh ramai kanak-kanak yang hadir tau.. comel2 belaka.. rugi tak g .. 
 
hmm.. very sad !  
 
bella and the geng tak dapat join event tuh sebab PMC! grrrrr!! geram tau.. dah laa melibatkan semua parents and the children.. seronok dengarnya.. nak buat macam mana..dah tak ada rezeki kan? bella dgn rakan yang lain dapat hadir sekejap..tu pon.. dah nak tutup semua booth.. ada macam2..
 
ada jurassic park,explorace dan macam2 aktiviti ada tau .. ruginya !!! bella sempat tangkap pic maskot aje.. 
 
 





picture kat atas ni bella amek masa YOUNG SCIENTIST .. sekejap je.. yelaa.. sebab ada program lagi .. berlaku serentak ! yg ni pulakk... PMC kami.. 
 




 

ok.. semua muka penat... kita faham.. rabak mata laa.. !! tak cukup tido tau !! ok laa.. sampai sini je dapat bella bagitahu.. lepas ni..ada lagi story yang bella nak share.. nanti bella share ok.. ^_^

No comments: