Monday, 28 January 2013

KUAT MAKAN GULA!

 
 
 
Hai2... night alls! what are you doing right now?? hahha... buat homework... assignment.. bagus... macam tu laaa.. kalau nak berjaya.. mesti buat apa yang cikgu,lecturer suruh ok dear... right now.. jom kita ke entry bella yang terbaru.. sorry laa dear.. dah lama dah tak update entry baru.. yup laa.. sibuk dengan final exam.. ishh!! arituh mid semester tuh pun takut ada fail tahu x!!! hahha..xpe.. kita dah cuba mana yang baik.. TUHAN yang menentukan.. tul x sayang??
 
macam ni story dia.. bella tengah dok layan lagu2 jiwang kan.... best auw dengar lagu jiwang nie.. tangkap syahdu laa! hahaha.. tengok muka bella tu.. haaha.. yup laa.. baru lepas putus cintan kan.. hampir sebulan dah bella menyingle nie.. k..xpelaaa... tak ada jodoh... lagipun..tipu laa bella tak sayang ex bella(khai) tu lagi.. masih ada lagi laa.. nak buat macam mana kan?? ok.. move on with my entry.. ok.. elok2.. bella tengah layan lagu ni.. bella on facebook.. stalker someone laa kan.. sebab dia bagitahu bella.. dia tak ada buah hati tau.. pastu..bella hairan laa.. nak dijadikan cerita.. bella stalker facebook dia.... hamek kau!! terpampang dekat wallpost dia.. macam nie... "miss you my hubby,i love u so much sayang"  dia reply dekat komen tuh.. "love you to sayanggggggg" 
 
wowww!!! banyaknya "g" dia.. hahhha.. ingat bella bodoh sangat laa kan?? bella pun tak adalah nak percayakan cakap dia kan... memang dia kuat makan gula la kan? mana taknya..manisnya kata2 dia... bella pun tak faham..kenapalah.. ada lelaki yang macam tuh.. kan bole terus-terang dengan aku..cakap ada makwe dah..senang! dia ingat bella hadap sangatlah kan?! .. huh!! bella tak desperate sangatlaa... !
 
dah puas dah bella dikecewakan... cukup2 lah tu k.. takyah nak guna bahasa manis.. huh!! peliklaa dengan dunia sekarang.... huh!! apa nak jadi pun bella pun tak tahu laa.. hmm.. macam2 ragam manusia yang bella jumpa disepanjang bella hidup 21 tahun dekat atas muka bumi ni...
 
dalam hal percintaan..jangan kira laa.. yang mulut manis..playboy..kayu tiga..kayu empat pun ada.. jadi.. you alls yang tengah angau cintan tuh.. please make sure kasih sayang korang tak lebih dari apa yang sepatutnya ok dear.. 
 
jangan letakkan harapan pada seseorang andai kamu tidak yakin dengan pasangan kamu.. jaga batas2 kasih sayang you alls tu ok.. bukan apa.. nak pastikan korang tak dikecewakan dibelakang hari.. 
 
ok.. sampai sini sahaja ok.. HAVE A NICE DAY SAYANG..    






No comments: