Thursday, 10 January 2013

PENUTUP 2012 KONVOI OH! 135 LC KE KUALA KUBU BARU,SG.PERTAK

   



Hai2 semua... selamat petang semuanya.. sihat tak?? study macam mana?? kerja sekolah? dah siap tak?? yang tak siap tu, cepat2 siapkan...kalau tak siap.. nanti kena marah dengan cikgu.. siapa yang malu?? hehehe.. sebab bella pun pernah tak siap kerja sekolah.. haha..pengalaman.. rasa macam nak kembali zaman sekolah lakk.. ok tak apalah.. tu semua memori yang tak dapat dilupakan... ok sekarang... kita terus ke tajuk kita ni.. hmm.. actually bella dah lama tak update pasak club kesayangan bella ni.. yup laa.. sebelum ni otak bella tak stabil sangat...sekarang.. dah stabil dah.... ok.. 
 
Pada 30 december 2012... crew2 OH! 135LC ... telah mengadakan ride ke Sungai Pertak di Kuala Kubu baru.... Seramai 30 orang telah menyertai event tersebut dan komitmen yang telah diberikan amat baik dan memuaskan semua admin2 yang mernyertai event tersebut.
 
Berikut merupakan tentatif perjalanan ke Kuala Kubu Baru, yang telah diupdate oleh admin central :
 
 

Assalamualaikum kepada semua...
Pada kali ini kami akan mengadakan Ride Penutup 2012 iaitu BBQ ke Sg.Pertak,Kuala Kubu Baru.

Tarikh Event : 30/12/12 (Ahad)

Main RV Point :stesen petronas sebelum naik ulu yam
Tayar Golek : 9.30 pagi

2) RV Point : stesen minyak Petronas tesco Ampang (MRR2)
Tayar Golek :9.00pg

KEPADA YANG TERLEWAT BOLE SHOOT TEROS KE MAIN RV POINT.

Budget BBQ :: Bayaran RM10 Seorang. (TARIKH AKHIR PEMBAYARAN 26/12-RABU). Pembayaran boleh dibuat secara by hand atau bank in(simpan slip) kepada Admin Aniel (012-274 9136).
Bankin kan kepada cimb Hairul Hazim b Mohd
12360033374521 (Da bankin bgtau)

Sila Baca Peringatan & Undang-Undang Konvoi Ini:

- Jangan lupa bawa pakaian basahan untuk mandi.

- Pakai helmet yang bersesuaian untuk konvoi ini,Helmet MS88 @
Apollo DIHARAMKAN SAMA SEKALI, tiada kompromi dalam isu
keselamatan.

- Digalakkan untuk pakai riding jacket,glove,riding pads,riding shoe
dan sewaktu dengan nya.

- Tolong pakai pakaian yang bersesuaian untuk konvoi ini, SELUAR
PENDEK DIHARAMKAN SAMA SEKALI.

- Pakai kasut bertutup penuh yang bersesuaian untuk konvoi ini,Kasut
CROCK bukan kasut bertutup penuh.DIHARAMKAN SAMA SEKALI.

- Yang bawa pasangan DILARANG TAYANG PEHA GEBU YER...

- Jangan lupa bawa baju hujan,kalau hujan lebat, konvoi akan
berhenti di tempat yang selamat sebelum meneruskan perjalanan.

- Yang tinggal dengan keluarga,maklumkan dan minta izin kepada
keluarga tentang konvoi ini.

- Sila patuhi segala ARAHAN MARSHALL yang bertugas untuk
menjaga KESELAMATAN PERJALANAN KONVOI.

- Sentiasa peka dan fokus semasa dalam konvoi.


Once OH!135 LC, Forever Oh!135 LC

 
Kan?? bella tak join pun.. ada hal masa ni, bella dapatkan semua info dekat someone yang over excited dengan club ni...hahaha.. nak tengok gelagat mereka semasa ride ke sana... JOM!!
 
HMMM.... cun2 je motor korang ^_^
 

Masing2 melepaskan kepenatan


Muka sorang2 tak menahan... giler camera juga!


Muka penat ye...

masing2 posing maut!

"peace y'all"


"termenung,,,nak terjun ke tak nak"


"uishh!! penat laa.... nak try makan lakk "
Sampai sini sahaja info bella.. anything ride or event yang bakal berlangsung...bella akan try untuk dapatkan info2 ok... Once OH!135 LC, Forever Oh!135 LC ...


No comments: