Tuesday, 20 May 2014

#THROWBACK a.k.a LEMPAR BALIK

 
Sorry guys.. lama dah tak menjengah laman blog nieyhh.. cian diaa.. hahaa... fuhhh3!! mak aihh! banyaknya habuk..bersawang dah aku nengoknya.. ishh3.. haihh.. *kemaskan ... haihh... busy laa sayang.. nak2 skang dah last sem.. so.. banyak benda kena buat.. dengan projek.. dengan assignment..kuiz.. exam.. santak kepala hotak meyhh... adeyhh.. sabaq je laa... tinggal tak lama lagi nah.. pastu.. MERDEKA!! ahahaa.. 

Actually... baru2 nie.. bella dapat jemputan laa dari someone tuk g perak.. MEGA TTS KE TELUK BATIK.. hamboii.. dengaq ja.. melambung hati nak pergi.. tapi.. bila fikir balik.. nak exam dah.. xpelaa.. dok tahan ja laa.. dorang post picture laa.. video laa facebook.. kuajaq!! bakaq line ke hape ? ke saja nak bagi aku nie jeles tahap cipan tanduk tiga... haihh.. masing2 pleasing moto masing2 weyhh.. naik jelly bella tgk.. bella tengok.. ramai jugak laa yang pergi... beratus2 kot... sah2 laa dorang tak cukup tido.. ada member bella dari Johor... gerak 2 pagi .. amboii.. last2.. ngantuk hamek kau... bella punya bantai gelak kat diaa.. hahaha.. cian babah.. hahaha.. :P  .. 

Nak dijadikan cerita la kan... bella stalk sorg mmbe nieyh laa kan.. dia pergi TTS tuh... bella bukak je facebook dia... tengok cover photo.. makk aihh.. cam aku kenal je laki nie ? huitt.. nasib laa x pergi oiitt.. klu tak.. dah menggigil dah kepala lutut aku nampak dia..lama dah tak nampak dia.. tup2... dia ade lakk dalam tuh.. haihh.. apekah ?? nak nanggis ada.. nak hentak kepala ada.. macam2 perasaan ada.. tapi bella just think like a.. okey.. nevermind... oneday kita akan terserempak jugak.. kalau laa bella pergi TTS tuh.. sah2.. aku dah tarik diaa.. dok bincang dgn dia.. pasaipa dia buat kat aku cam tuh? kenapa mmbe dia dok sibuk sangat suruh aku break dengan dia ? sampai aku terpaksa cakap " saya dah anggap kami putus" huiitt.. saka apa kau pakai nie ?? .. 

Haihh.. walauapapun benda dah lepas.. tak yah nak kenang sangat..lagipun dia dah bahgia dengan life dia sendiri.. bella just bole tengok dari jauh je.. even dia penah laa jadi sebahagian dalam diri bella sekejap.. at least ada laa jugak memoir dengan diaa hahaha.. appy..appy..appy.. :') .. semoga kau bahagia laa dengan pilihan kau ye ... jangan kau buat pmpn tuh mcm kau buat aku dlu.. sat gi.. naya pmpn tuh ngok!!

OK! stop that story.. bella dok tengok laa dorg post picture yang gi TTS tuh.. huihh.. jeles laa aku tengok... xpelaa.. bella dok tengok je laaa... hahaa.. xpe.. ade masa lagi... xpelaaa...bella share picture okengg.. sabaq sat..!! 







see!! ramai kan ? bella ckuplaa jeles dengan dorang nie sume.. bella xpenah lg pergi mega tts sebesaq nie.. haihh.. bile laa bole g kan ? xpelaa..a de rezeki bole follow... xpe... umoq masih muda ..xpe.. next time keyhh.. ok laa.. sampai sini je laa bella share.. nnt kalau ada lagi.. 

No comments: