Sunday, 26 August 2012

PENING??

    
 
Hai3.. selamat malam semua... how are u today?? so far ok?? :) ...... hey.. bella baru jer petang tadi sampai shah alam.. wowww!! penat meyhh!! .. hahha.. lau ikotkan.. tak nak balik.,nak stay melaka jer... muaahahaha.. esok dah start kelas.. malas nye nak pergi..ponteng bole?? hahaha.. memang kena tibai laa dengan housemate bella nanti tau... nsib baik assignment dah siap tau... mana tak nya.. pagi2 raya..orang lain sibuk beraya kan.. bella?? hadap tugasan tuh .. hahha.. kesian.... ^_^ ... heheheh..
 
Entry bella kali ni... PENING??? ape yang pening errkk?? tak ada apa pun cuma... tu laa.. dah jadi student kan.. memang banyak lah dia punya cabaran kan?? nak2.. tak lama lagi final exam.. woowww!! memang santak,serabut, dan macam2 ag laa ye.. hahaha..sabar jer laa ye.. kihkihkih .... hah?? Aniel?? sssyhh..!! diam2 sudah.. nak kenal dengan lebih rapat.. ok laa.. sebelum nie.. bella ada post pasal OH! YAMAHA 135 LC kan?? actually.. aniel nie.. salah sorang admin dekat central.. so.. apa2 yang tak puas hati ke.. nak daftar ke..event ke.. rujuk pada dia laa.... cm ne bole terpikat??? muehehhe.. senyuman dia laa.. kite suke laa.. ahhaha... that why laa kite sayangggggg dia sangat2 tau.. :) .. kan bella ada bagitahu.. kalau ada.. adalah..kalau tak ada..bella simpan sayang bella tuk dia.. ^_^... rindu dia sangat2...ssyhh... pic dia ada dalam lappy bella.. fone bella... ngeee~~~ 
 
AKU SAYANG KMOO!!.. dia dengar tak? .. kan best lau dia dengar kan?? heee.. gatai!! .. sekarang ni...bella sayang dia sorang aje.. :) .. mana ada sayang yang lain.. hmm.. entah laaa....kenapa sayang dia lebih erkk?? mueehehhee... sayang awak laa niell.. ngeee...
ok laa..sampai disini sahaja k.. nanti lau ada lagi.. kita share ag k.. have a nice day frenz...
 
sayang awak... <3
 

No comments: