Tuesday, 28 August 2012

RAMAI DAH BERPUNYA???

   


Hai3... selamat malam semua....apa khabar?? sihat tak?? lau tak sihat.. pergi klinik k... ^_^ ... ok laa.. malam nie.. bella nak share something laa kan... huhuhu.. mana tak nye kan.. tadi.. bella stalker sorang membe laa... nak kata membe rapat tuh tak laa..dulu dia nak bella jadi kekasihnya..tapi..bella tak terima... hahaha... mana ade jual mahal..cuma..waktu tu belum nak terima mana2 lagi laa.. ok laa... stalk punya stalk...sekali... engaged meyhh status dia..i mean bukan dorang dah bertunang laa cuma dah couple laa kan..wowww...bella tergamam kejap tadi kan... haha.. terkezottt wowww..kalah monyet kalau jatuh dari pokok...
 
hahaha... ok laa tuh kan..dia dah berpunya... at least lau bella tak terima dia pun..ada yang lebih layak dari bella tol tak?? kita biarkan mereka happy k.. mueheheh.... tapi lau difikirkan balik kan..nampak sangat laa lelaki tak tahu nak sabar kan.. cepat je dapat pengganti kan?? pelik3... bella cuma bole tersenyum je tau... hahaahah... malas laa nak fikir...biarkan laa mereka...yee.... muehehhe.. janji bella happy...
 
hmm...malam ni... sunyi jer... sejuk pun sejuk.. tetiba teringat someone laa.. hehhe.... siapa lagi kan?? its oke laa... biarkan dia hadapi dunia baru k.. bella tahu dia tak ready nak bercinta... even dia dah ready pun.. ta mungkin bella yang jadi girlfriend dia kan??? tol tak?? iyee..memang..dah sayang dia..tapi tak salahkan kalau dia memilih mana yang baik tuk diri dia.. kita hanya boleh mrnyokong dia dari belakang je ... ^_^. ... hati bella tetap sayangkan dia.. tetap merindui dia dalam diam..tetap menyintainya dengan sederhana...
 
Sampai sini sahaja ye.. nanti bella share lagi k.. bubye... have a nice day... ^_^
 
 
lots of love ANIEL... ~~~
 
 
 
 

No comments: