Saturday, 1 September 2012

MY LOVELY BROTHER

   
Hai3.... selamat malam semua.. muehehhe.. amacam?? ada baik x?? yang tak baik tuh.. cepat2 laa sembuh ye... kenapa?? sebab banyak sangat makan lemang ke?? muehehe... raya korang ok x?? GILER  x oke kan??? duit raya banyak lah yang korang kumpulkan??? sorry laa... dah lama tak update kat blog kesayangan bella nie... muehehe.. ok.. entry bella kali ni tentang abang kesayangan bella wowww.. muehehe..... asal??? dah tersenyum2 dah tuh.. nak berkenalan dengan jejaka ini?? jom3.. bole jer... 
 
 
 
 
oke laaa nama mamat dalam picture nie muhammad zikry laa... muehehe.. panggil jer zack.. hahaha.. kadang2 panggil dia SENGET!! memang senget pon kan...... dia baik..ok laa... interesting guys laa kan.. sebab,,,anything nak di cerita,di story, di umpat..sumela... bella akan borak dengan zack ni laaa..sampai laaaa rahsia sebesar alam pon.. poket bella nie..dah penuh dah dengan perangai dia... pe'el dia.. sikap dia...sifat dia... nak tahu ke?? tak yah nak tahu lebih2 k.. puk kang!! hahha...... tapi yang bella wat tertarik dengan mamat senget ni kn... setia wowww... hahha... sebab apa... dia lau bab bercinta.. giler hebat.... kadang2.. bella nak jer cari cam zack.. tapi tak jumpa laaa...maybe.. orang seperti ini.. hanya pada zack aje laaa ye... hmm.. kadang2 bella berangan.... "boleh x aku nak zack jadi milik aku?" ...woww..berani mati tol statement aku...hahahah... alaaa.. dalam diri dia..hati zack nie.. aku cuma adik dia jer laa... ^_^ ... so.. bella bataskan laa perhubungan tuh... ^_^
 
 
 
SAYANG KAU LAA SENGET!! ^_^....
 
 
picture nie bella suka sebaba..smart wowww... dia nie suka amek gambar orang..kira photographer laa kan... even dia ada masalah pun.. dia cari bella .. ok laa kan..... ^_^ .. dia ada tempat mengadu kan?? ^_^ ... bella on jer.. ade jer time tok zack nie.. bella pun tak tahu.. even sibuk cam ne pun..... bile kusut cam ne pun.. nampak jer fone "Zikry calling" oke.. find.. time tuk aku layan ko kan..?? mesti ade jer time tok dia.. bella pun tak tahu... hati kecik bella tetap ada satu perasaan halus tuk dia,,, tapi entahlaa... sebaya dengan bella jer.. tua bulan jer laa pon.. korang nie.. =,=
nak kenal?? boleh aje... sebelom nak kenal dengan zack.. kenal dengan bella dlu lah.. nak interview laa.. bella xnak abg kesayangan bella nie terseksa lagi... cukup2 laa tuh.. lau korang nak dia.. ikhlaskan hati.. terima dia apa adanya k... ^_^
Sampai sini sahajalah ye.,.. lau ada cerita baru.. bella share dengan kamu ya.. selamat malam... HAVE A NICE DAY GUYS!! ^_^

No comments: