Wednesday, 26 September 2012

KEGEMBIRAAN DALAM DUGAAN

    


Selamat malam semua.. apa khabar semua?? ada sihat tak?? kalau yang tak sihat tu...cepat2 makan ubat ok... ^_^ ... hisshh.. ari ni bella penat sangat kan sebab petang tadi balik dari mandi air terjun... muahaha... seronok laa!! heheh.. pergi dengan classmate... bawak lakk buah hati dia kan... yang bella gie bawak Khai... muahaha... hamek dia.. kesejukan dia dalam kolam tuh.... muehehe.... 
 
ok.. entri bella agak mengerikan kot... yelaa.. syok2 tengah layan keseronokkan kan.. dapat lakk satu kata2 hikmah dari seseorang.... fuyooo!! TERSENTAP tuhh!! fuhh.. bella cuma bole bersabar.... sabar separuh dari iman.... ^_^ .. yang bella boleh buat.. bersabar.. tahan telinga... tahan tahap kemarahan.. lau ikutkan nak angin tadi.. tapi.. bella bukan cam tuh laa.. apa yang bole buat.. bella sabar jer.... biar lahh orang nak pijak kepala bella ke.. kutuk,maki,ngumpat..apa lagi???? bella tak kisah pun semua tuh.. asalkan bella tahu sapa diri bella... asalkan bella sedar sape diri bella... mak and abah dah didik bella jadi anak yang baik.. anak yang dengar kata.. anak yang tahu asal usul... :') .. bella sedar semua tuh... even orang wat bella macam2... tapi bella masih boleh tersenyum.,,,,ketawa,,,,,bergurau... 
 
mesti korang bella ni lembut sangat kan?? nak wat cam ne.. dah macam nie perangai bella... dah macam nie sikap bella..... nak wat cam ne?? dah laa bella tak reti nak marah orang.. tak reti nak maki hamun orang... bella terima je apa orang nak cakap...janji dorang hepy kan??? muehehe... ^_^
 
Ok.. berbalik pada cerita pasal Khai tadi kan... sekarang hepy laa kan.. tak tahu laa akan datang... hisshh.. KALAU boleh laa... KALAU Dizinkan ALLAH... biarlah hubungan bella dengan dia kekal hingga ke akhirnyaa... ceewaaahhh!! Maksud bella.. tak de laa putus di tengah jalan.. kalau putus.... mungkin.. bella belum cukup terbaikk buat Khai.... Anyway.. sayang dia ketad2 laa !! muehehhe
 
 
SAYANG KAMU LEBIH LAA ^_^   


Ok laa.. sampai di sini sahaja entri bella.. nanti kalau ada yang baru lagi.. bella share dengan korang ok.. oooo ye... GOOD LUCK pada yang nak hadapi EXAM k... chaiyokkkk3!!
 
                                                                                        lots of LOVE
                                                                                                      KHAIRUL ANNUAR               

No comments: