Monday, 1 October 2012

IN MEMORY AT CAMERON HIGHLANDS WITH LC 135 MALAYSIA

     
Hai2 .. selamat berjumpa kembali lagi bersama bella... ngeee~~~ ... bella penat ni sebenarnya tau.. sebab baru balik dari Cameron Highlands nie... ngee~~ .... tu tengok gambar dekat atas tu.. sticker RIDE STRAWBERRY bersama LC 135 MALAYSIA...yang cun2 bella post tuh... ngeee~~ .... best laa pergi sana.... dengan kawan2 nie..ngee~~ masa pergi bella naik kereta tau.. bila balik jer... bella tumpang khairul... ngee~~ sebab ada sorang marshall accident masa nak balik tu.. aiiyaaakkk.. =,= ... cian dekat kawan kita tau... ngee~~
 
Ingatkan nak beli strawberry laa kan... tapi makk aiihh.. mahal laa... nak belikan housemate buah tangan pun tak sempat sebab nak kejar masa lagi.. lagi pun khairul penat kan.. sebab dia jadi marshall .... lead motor2 ag kan... so.. bella tak paksa dia sangat pun... ^_^ 
 
Tapi.... bella ada beli juga something untuk kenangan masa dekat Cameron ari tuh.. jap eaaa.... 
 
 
ni laa memory dengan khairul.... thanks a lot ye sayang... masa dekat sana sayang banyak berhabis untuk bella... layan kerenah bella lagi... sayang bella ni juga laa yang bayarkan wang masa nak pergi ke sana tau... bella tak tahu nak balas apa dekat kamu sayang... bella tak tahu nak bagi apa kat sayang.... :') ... yelah.. sebab hati bella baru terbukak untuk dia... baru nak sayang seseorang yang bernama lelaki..... 
 
Harap2... hubungan kita kekal ye sayang... harap2... hubungan kita tak terputus di tengah jalan ye sayang... bella sayang sangat dekat kamu sayang.. ^_^ ... harap2.. kasih sayang bella hanya untuk kamu sayang.... 
 
Ada satu gambar ni kan.. yang menarik perhatian pada bella... comel.. !
 
 
masa ni.... kitorang pit stop dekat stesen minyak shell... tengah dok2 leka khai beli minuman tu hah... apa lagi.. bella pun...snap! ..hahha.... nak2 dia pakai baju marshall kan...?? memang jadi santapan bella laa ni..... ... ngeee~~ senyuman dia ni laa yang menarik perhatian bella... sayang kamu ketad2 laa hubby  ..... ^_^ ..... kasih sayang bella hanya untuk kamu... ^_^ ... 
 
ok laa....sampai di sini sahajalah entri bella.. nanti kalau ada lagi.... nanti bella share ye... ni ada satu picture yang menarik untuk korang.. HAVE A NICE DAY.... ^_^ ...
 
Korang tunjuk apa?? :P 


Korang terbaikkk!!...... ^_^
 

No comments: