Sunday, 7 October 2012

TIDAK KU SANGKA

     
Hai2 selamat malam semua... aiiyyaakk.. dah tengah malam laaa.... boleh lakk bella nie masuk kat blog ni kan??? muahahha..... kalau bella masuk entri maknanya... ada story laa jawabnya.... mueheh... ^_^ ... kali ini cuba tengok tajuk entri bella.... pelik kan?? memang tak sangka laa kan... tadi bella dok belek2 facebook laa kan.... terlintas kat fikiran nie nak cari something kat satu pages... REMPIT UNITED tetiba ternampak satu gambar yang memang bella buru selama nie..puas dah bella geledah... akhirnyaa.... jumpa jugak woo...!! jap eaahh... ^_^ ..
 
 
hah.. lau korang perasan laa kan... bella pakai baju putih tuh.... ade pasangan couple dok ujung nuh... ade sebelah perempuan.. dia kai baju melayu hitam tuh.... tu laa khairul.... ceeittt...! bella punya terkezot tengok pic nie tahu tak??? apa laaa.. dia ada masa sambutan hari raya tuh.... aaiiyaaakkk... =,= ... bila dengar cerita dia.. kelakar laa... ada ke dia cakap bella sombong.... sombong2 nie laa yang dia rindu tahap dewa.. muahaha... :P...kan????? 
 
Nak tengok lebih jelas tak?? jap eaa... ^_^ ...
 
 
Tu dia... sweet kan?? masa nie bella tak perasan pun dia.. dia jer perasan bella... dah lama2 kenal.. dah jadi kekasih dah pun.. baru dapat tahu pasal nie... eeeeee...!! .... 
 
 
muahahahha......sorry sayang... cilok gambar kamoo... ^_^ ... sekarang nie... hanya nama kamoo jer di dalam hati bella.. hanya khai jer yang bella sayang... jangan ambil kesempatan di atas kesetiaan bella.. jangan amek kesempatan atas kejujuran yang bella dah bagi pada kamoo ya sayang..... please .. jangan hancurkan hati bella ye sayang... :') .. lau satu hari hubungan kita terputus di tengah jalan... bella nak sangat kamoo cari yang lagi baik dari bella ye sayang... :') ...  kalau terputus di tengah jalan hubungan kita ni.. jadikan setiap apa yang kita lalui sebuah kenangan dalam diri kamoo ya sayang.... bella jaga kamoo.. sayang kamoo..cinta kamoo... belai kamoo..manjakan kamoo.. semua bella buat tuk bahagiakan hati kamoo sayang.... tak pernah terlintas bella nak mainkan perasaan kamoo sayang... 

Bella harap sangat.. kamoo yang pertama dan yang terakhir dalam hidup bella.. :') .... bella sayang sangat pada kamoo sayang.... :') ...

OK laa..sampai sini jer entri bella kali ni k... lau ada cerita lagi.. bella share dengan kamoo semua k... ^_^ .. ,, bye.. HAVE A NICE DAY and.. LOVE U KHAIRUL ANNUAR... <3....
 

No comments: