Monday, 15 October 2012

TERHARU BERSAMA AIR MATA

    

Selamat malam u alls..!! hahha.. dah lama laa juga tak masuk dalam nie.. muahahha,...  ok... tajuk entry bella ni..agak pelik.. aahhaaaii.. mesti korang tertanya2... bella nie asyik entry pelik2 je.. hahha.. mana ada pelik laa.. tajuk jer pelik.. tahu cerita dia tak pelik mana pon..  hahahha.. :P ...
 
ok.. bella penat nie.. baru aje lepas luangkan masa dengan khai laa.. huhuhuuhu.... tengah best2 tengok cerita AKU TERIMA NIKAHNYA kan.. kan ada scene yang ady putra kena langgar dengan kereta kan.. masa tuh.. zzzuuppp!! jantung bella ke depan.. muahah.. bella pandanglaa muka khai.. cakap dengan dia.. " tak mau bawak moto laju2.. nantu susah baby" ceewaahh... dia pun angguk laa kan.. muahha.. :) .. 
 
kemudian... dia ada cakap " nanti suatu hari kita macam tuh ye " bella balas.. " kalau ada..adala.. " .. aiiyaakk.. masa tuh khai dah pandang jer bella.. ngeee~~ bella cakap dalam hati.. "salah ke??" bella dah terdiam dah... masa tu... air mata dia nak terkuar tau... bella dah risau dah.. aaaiiyyaakk.. pujuk laa kan... bella cakap laa... lau ada,adalah... sebab maybe satu hari nanti ada yang mahukan dia kan.. masa tuh... khai dah nak kuar air mata dah.. dia cakap " tak nak.. hubby tak nak yang lain.. hubby nak baby sorang jer..... " alahaaii.. cutenya... bella cakaplaaa.. " ada..adalaa ye" bella ca......kap jer.. sampai satu tahap dia tutup mulut bella... zzuuppp!!! bella terkejot! dia bagitahu " hubby dah janji dengan baby.. hubby nak baby sorang je.. hubby tak nak yang lain.." .. fuhh.. tersentap.. !! mula la airmata bella kuar lakk.. depan2 dia lagi tu bella nanggis... malu !! 
 
Sampai satu tahap... hati bella berkata, " kenapa laa aku tak jumpa kau sejak dulu" terdetik hati bella... bella sa....yaaaannnnggg dia sangat3!! .... nak buat macam mana kan..? hati ni tak bole nak paksa  .. tapi bella terima dia dengan hati terbuka,ikhlas,,,terima dia seadanya.. segala kekurangan dia bella terima... 
Oklaa sampai disini sahaja entry bella.. nanti bella share lagi ok.. :) 
 
 
 LOVE U MY HUBBY .... I need u in my life.. ^_^ .. Khairul Annuar ^_^ ..

No comments: