Tuesday, 19 November 2013

TERINGAT HAL LAMA

 

Hai u alls! sorry bella dah lama tak update.. actually..bella sibuk sikit sejak masuk sem baru.. lagipun macam2 hal yang jadi.. i don't aspect that problem has come into my life... ggrrrr! bila difikirkan balik.. rasa macam nak lari je dari masalah... serabut kepala hotak.. haiisshh! tapi.. kalau bella hilang sabar.. payah pulakk.. better bella diamkan diri dulu..

Actually, baru2 ni bella kene punch atas sebab kesalahan kepalsuan access card.. wat de fuk laa.. nak suruh aku bayar rm300,,,. hello! rm300 bole dapat sebulan sewa aku kau tahu x??!! kau dah kenapa nak ketuk duit student?! banyak cengkadak kau laaa.. kau siap kau... semalam dengan arini aku diamkan.. aku senyap.. jadi budak nerd gila bapak arhh.. tapi kali.. tak de.. tak kira.. aku akan dapatkan spirit tuk aku pertahankan diri aku dengan budak2 umah aku.. kau ingat budak2 ni.. kaki cop duit pastu tadah kat kau.. kau nganga je laa.. hello! kau ingat senang??!! sorry laa bro.. itu bukan aku k.. kau tunggu.. 

OK! lets move on the next story... ok.. actually.. bella miss one person.. ya.. tipu laa kalau bella tak rindu budak tuh... at the same time.. bella sempat stalk facebook dia.. sorry laaa.. terpaksa..nak tahu apa yang berlaku dalam hidup dia... sebab dia dah block bella dari instagram..facebook.. twitter bella block sendiri sebab bengang dengan tindakan dia,,, yang macam.. errgghh!! ... but kitorang tak break rasmi.. just tinggal camtuh je.. errghh!! sakit betul hati aku..  bila difikir balik.. umur muda lagi so.. darah cepat panas.. 

Btw... kepala bella still serabut lagi.. dah macam rumput dah dalam kepala hotak nie... hadoii.. susah betul laa.. banyak betul dugaann.. hadoii! ok laa.. kita stopkat sini ja.. nanti bella sambung lagi.. dengan story baru,., ok.. bubye! ^_^

No comments: