Thursday, 14 November 2013

MENURUN!!

  


OOOpppsssssiiii!!! jatuh merundum?!! apa ni bella?! cam mana result bole jatuh habis nie?! apa kau fikir nie? kau ingat kat sape nie?? ooohhh goshh! free2 kene bebel? aku fikir sape lagi kalau bukan....tutttt!1 tak laa.. bukan laa.. maybe sebab tension.. stres.. macam2 fikir nie.. tu yang jatuh turun.. ishh2.. saba bella.. cuba lagi.. 

btw.. sorry guys sebab dah lama x hapdate blog.. just because i'm quiet busy.. so.. sorry2.. bukan sengaja.. ada hal yang tak boleh nak elak.. btw.. i just wanna to share something about someone.. but.. hmmm... i think we should start at the beginning.. ^_^ .. when i first coversation with him.. i just very shock! suprise..!! because dia tak pernah IM bella selama nie... for a while.. bella terkejut kejap..sentap tahap cipan dua rupa..hahhaha.. ^_^ ... borak punya borak.. ok laa... baik jugak laa budaknya.. bella tak pernah tanya lebih dari apa yang sepatutnya.. just think that guy have someone.. so bella... kawan cam biasa... hahahaha.... 

ok2.. tak nak teruskan sebab... bila fikir balik.. kelakar gila2 laa.. ahhaha.. tapi tak apa.. that moment bella ingat sampai sekarang.. ahahha.. ^_^ ... ok laa.. ok laa... actually.. hati bella ni cam nak tak nak je kan taip.. tapi sebab dah lama x hapdate.. bella merapu la kat sini.. btw.. stop kat sini.. nanti.. bella sambung ok.. bubye dear! ^_^

No comments: