Tuesday, 25 February 2014

CEMBURU ITU BUTA ?

 


Hai you alls! siaht tak ? hishh.. dah lama betul bella tak hadap blog.. fuuhh....fuhh! bersawang + berhabuk dah..lipas..tikus...lipan semua ada nie... hahaha.. *evil laugh ... mana tak nya... bella busy dengan assignment... sekarang nie lakk tgh busy dengan exam.. perghh! stress laa jugak.. nak wat cam mana kan ? kena laa hadap jugak.. hehehee ... hal family.. semua okey.. tak ada ape.. cuma ade satu benda bella nak share dengan kengkawan bella nie.. tentang cemburu...

Cemburu tuh perkara biasa dalam hubungan percintaan .. hahaa.. kdang2 ada setengah pasangan yang terlampau cmburu dengan partner dia.. sehingga menyebabkan bergaduh... hmm.. tu perkara biasa kan.. lumrah percintaan.. :) .. bella sendiri mengaku.. bella sangat cemburu.. kuat cemburu.. tapi apa yang boleh bella buat. .. pendamkan aja.. kan ? 

  

ya....yaa.. kita kena bataskan sifat cemburu tuh.. tapi bagi bella.. hmm.. entahlaaa.. kadang2.. kalau dimarah.. lagi terukkan ? baik bella diamkan.. ? hmm. memang kehidupan bella penuh dengan dugaan.. hmm.. xtahu laa bila jumpa jalan bahagia.. :') .. hmm... entah laaa.. kadang2.. bila cemburu ni menyakitkan ye tak ? hahahaa.. dapat tahan sebak.. dapat pendam dalam hati ja.. then.. senyum.. ^_^ .. hahaha.. hipokrit ke tak? kalau tak.. nanti dia kata kita mengada2 ye tak? hhahahaa..

memang tak dinafikan dalam hubungan still kena ada sifat percaya.. kena ada sifat tolak ansur.. tapi at the same time.. boleh ke tahan dari cemburu? tak kann? hahhaa.. kena sabar je laaa.. buat tak nampak sudah.. ahhahaa.. kadang2.. buat apa yg dia buat.. pun bolehh.. hahahaa.. lawak ke kelakar ? == ... 

No comments: