Thursday, 6 February 2014

HAPPY THIS NIGHT

 


Hai! apa khabar korang!! tralalalala.. miss korangg! sorry sebab dah lama x hupdate ... dah berhabuk dah bella tengok.. macam2 haiwan ada dalam nie.. shuhh3! ... adeyhh.. haha.. ni buat ni ? hah! bergayut lettuw... hahaha.. adatlaa orang bercinta... hehee... btw... sebelom bella terlupa.. congrates kat bebudak kelab wawasan sebab menjayakan aktiviti hiking yaww! fun gile.. hahahaa. nasib baik bella tak jatuh... hahahaa... awesome!

nak tahu tak.. before bella pergi sana.. powerbank diutamakan sebab nak contact cinta hati... hahaha.. lawak ke tak ? kan? hangau dah kawan korang nie.. yang paling kelakar.. masa bella tgh mendaki nie.. sempat lakk dia send text kat bella.. "sayang.. just awake.. buat apa?" .. bella dah tergelak berguling atas tuh.. *tak berguling pon.. bayangkan je ...  so bella reply laa.. nasib baik tak tersadung ... kalau tak.. hancusss mukhlisin sudah.. hahaha... lawakk.. banyak pengalaman bella kat sana.. sejuk yang amat!! .. adeyhh.. tahan je laa kan.. haha.. 

ok stop! ubah topik... actually.. tepat kul 12 tadi.. genap 7 bulan relay kitorang.. tak penah gado.. xpernah bertekak.. tak pernah bertengkar.. caya tak? korang kena caya sebab memnag itu realiti.. :) .. happy sangat bila dgn dia.. apa2 masalah bella cari dia.. anything happen, nak mintak pendapat.. bella cari dia dulu.. :) ..ehh.. tapikan.. dekat msu..ada sorang mamat nie.. baik.. alaa.. adik akak ok.. dah ade makwe dah dia.. nak tahu? nama dia? rehan iskandar.. asal? kenal ke? amboii.. untunglaa korang kenal adik aku.. hamboii. nak kenal pm bella kat facebook.. whatsapp.. wechat..line.. tak pon twitter.. hahaha.. *akk gurau laa rehan.. ahha :P ... btw.. cny tahun nie.. x bape ong sangat sebab ada assignment.. report dah siap.. :) .. jengg..jengg.. hahaha..awesome tak ? hahaha . ok2.. dah lama nau berceloteh.. nanti bella datang balik.. bubye! 

No comments: