Friday, 12 December 2014

SOMETHING NOT PREDICT

   




Olla !! hehehe.. lama tak hupdate blog nie.. aduhhh!! fuhh.. fuhh..fuhh.. *garu kepala* ... berhabuk seyhh blog bell.. sorry my dear.. bell sibuk lately ni.. hewhewhew.. tapi tak bermakna bell lupa kan ? tak.. bell tak lupa.. cuma busy lately nie... haihh... ok we move on with the next topic.. emm.. apa errkk?? oo lupa laa.. u all sihat x ?? UPSR dah habis.. ada tak yang dapat 5A ?? Congrates yoww!! hahhaa. yg PT3? how?? berdebar tak nak tunggu? hehee saba2.. tawakal sebab dah mencuba kan?? SPM?? FUYOOO!!! PLKN? how?? best kan ? gila tak best... seronok woo.. hahahaa.. tapi2.. dia train macam army tapi best .. hehehe...


So.. we move on for the next step.. actually bell tengah pening kepala nie.. yelaaa.. hal2 kawan2 ni kan... aneh plus pelik plus ntahh.. hahhaa.. yelaa.. dulu cakap " hishh tak la kawan je.. dah laa lepak sampai 3,4 pagi" itu laa ini laa.. ngadu bukan main pandai lagi kan? tapi sekarang.. apa dah jadi ?? ada benda bell da jangka.. ada benda bell tak jangka.. yang da jangka ok laa kan.. yang tak jangka?? terkejut woo.. macam nampak tikus menari tapi ni lagi laa.. terbeliak mata bell bile dapat tau... haiihhh.. Geleng kepala bile dapat tau. bell tak kisah pon.. tapi at the same i feel like.. kene tipu auw.. apakk arghh!! boel tak nak menjerit sekarang.. dunai sekarang da terbalik laa.. haihh.. 

Macam da tak ada undang2 aja sampai nak ugut2 bagai... benda bole bawak berbincang kot.. benda boleh settle sebenarnya.. tapi dorang buat macam benda tuh besar gabaq bak hang.. chaaiitt ! akai xdak ke acamne ??  sia2 laa hidup kat muka bumi tapi perangai kalah pontianak laa weyhh.. balik umah cuci tandas ada baikk bhai.. =,= .. jeles dengan kesenangan orang lain... tak kemana semua tuh .. bukan bole bawak masuk dalam tanah pun... 

so.. start arini kau jangan muncul lagi depan aku... kau dok dendiam. jaga awek kau leklok.. agungkan sangat awek kau.. lantak kan laaa.. da bagi warning kat kau.. tapi degil tahap cipan.. pandai2 kau laaa.. jangan kau muncul muka kau depan aku.. hohoho.. muak tengok kau .. da ada group.. da nak up.. perangai cam hape je.. =,= ... 

haihh... geram punya pasal.. camnie laa jadi..apa yang penting.. happy working my dear little bobo...kihkihkih.. <3

No comments: