Sunday, 28 December 2014

LC CREW PERAK(LCCPK) & CRYPTON LC PENANG CREW(CLPC) DI MELAKA

 



OLLA !! muehehehehe.. lama tak masuk ke laman serba putih nie.. hahahaa.... apa ?? date ?? ehh choii !! koyak mulut tuh kang.. nak ?? hahahaa.. biasa laa.. ada time malas.. ada time rajin tahap melampau kan .. sorry lupa nak hupdate masuk ke sini.. sibuk sikit... biasalahh bila dok melaka.. apa je yang tak sibuk kan? busy sikit.. tolong ibu .. macam biasa laaa.. before i start this story .. i want to know.. have done your dinner ?? assignment ? project ? .. kalau semua da.. bagusss !!! *tepuk tangan* .... pandai !!! ahhahaa ... macam budak2.. of course !!  if u know more about me.. korang takkan percaya tuh bella.. hahahaa .. orang yang bella sayang je.. bella akan camtuh.. hahaa

So, we go for the next story ..  ok pada tarikh 26/12/2014 .. pada sebelah petang.. team CLPC datang ke melaka.. maybe last ride sempena akhir tahun 2014 .. so .. agak jeles laa bile team Malacca12 (M12) .. dorang sambut team CLPC kot.. makk aihh.. dengar citer ramai kot turun sini.. bella dapat tengok gambar je.. uwaarghhh!! sedih !! .. tapi takpe.. relax.. sabar bella.. hahaha .. so.. keesokkan pagi laa pulakk.. bella dengan selamba pi jumpa admin m12.. fehh 1 dah lama tak bawak motor kan ? lalu highway.. lane 3 ku balun.. dia siap call banyak kali.. sekali dia kata " cepat sikit" .. ok laa... aim traffic light.. pecut !!!! hamek.. !! haahhaaa lepas gian kejap.. bak kata ammar a.k.a si muncit "amboii sapa ajar bawak macam tuh?* hahahaahha..  


Sapa ammar ? aikk nak usah ke sapa ammar tuh ?? amboii. gatai memasing nahh... hahaa ok laa bella bukak cite sikit.. mula kenal si kepeng nie .. kat twitter je.... dekat @twt_bikers .. hahaha.. paham2 laaa. sekali satu kepala.. ok laa kan.. sekali ada satu manusia nia add bella dekat wechat.. so bell accept ... pelik2 lahai.. sebab bell xkenal laa sape manusia yang add kan?? so bella stalk laa manusa nie.. sekali.. ehh !!! ammar !! mana pulakk dia dapat id aku nie ?? sekali .. chaiitt.. kat twitter rupenya.. kuajaq !!! so start kat situ laa kenal dengan diaa... bufday dia .. bella edit gambar.. kemain suka diaa.. ahahaa.. ammar3...

ok stop cite pasal dia.. kalau nak kenal dia lebih rapat pi follow twitter dengan instagram diaa.. hahahaa .. so sabtuday tuh LCCPK sampai tengah hari kalau tak silap.. bella tak pergi sebab boss tak bagi .. suruh duduk rumah.. OK FINE !! .. ok laaa.. ganbar yang dorang share,, sakit hati mak nak.. !! haahhaa.. ok jom bell share gambar2 keyhh.. :)













SEE!! hahahaaahaha.. ok laa.. sikit buah tangan untuk korang keyhh.. next time bella share lagi tau.. bubye !!!


p/s: ... saya rasa saya dah mula sayang awak -ammar- 


No comments: