Friday, 6 February 2015

BACKSTABBER OR HELP ?

 
Olla !! HELLO guys are you doing right now ? anyone still sleep?? wake up !!!! hewhewhew.. ok first of all.. start monday i mean yesterday...my class maybe pack or maybe i have  a lot activity at my campus .. so.. i hopefully everything will be okay .. ^_^ ok.. so.. sekarang kite move on with my entry.. ok .. nak dijadikan cerita bell ada story pasal tajuk diatas okengg.. saja nak lepaskan amarah dekat sini kan ?? .. 

SO, oneday i'm go out with my teams .. so that time happy2 je.. suka2.. hua hua .. macam orang gila.. lepaskan tension dekat atas jalan raya macam orang hilang akal... tiga berturut-turut bella kuar dengan mereka.. tuptup.. kebabommm !!!! dapat story bell backstabber person !! damn it !! kejadahnya aku cam tuh ! choii !! da ta de cerita lain ke kau nak bawak pasal aku hah ??!!! u're to much sis !! kalau nak tembak aku.. text aku.. call aku.. tembak time tuh jugak.. bukan kau tembak kau masa dalam whatsapp group... tak matang hidup kau !!

Banyak kali jugak laa bell fikir tang mana silapnya tuh... haihh... *tongkat dagu* ... kalau betul laa aku nie backstabber laa kan .. tak main arr citer2 karut aku bawak.. aku bagi kaw2 punya cerita,,, memang kau terkejut kalau dengar... sorry too say laa sis.. ku tak respect kau langsung da sekarang nie.... ikut suka kau laa nak jaja cerita aku... aku nak tengok sejauh mana kau nak aibkan aku depan orang... 

Esok2 jangan lakk kau jatuh tersungkur sebab mulut kau baru nak sedar... fikir-fikirkanlah diri tuh sikit.... free2 aibkan orang.. nanti kau kena balik.. masa tuh aku tepuk tangan je laaa.. aku memang boikot habis laaa korang.. sorry too say laaaa.. sendiri fikir laa sis..umo da tua da.. da boelh fikir mana baik mana buruk... :)) 

No comments: