Monday, 27 April 2015

FANTASI ATAU REALITI ?

OLLA !! Ada baik tak ? sorry chuoallz.. lama tak dengar khabar berita .. hahaha... macam-macam benda yang dihadapi sekarang nie.. rasanya tunggu masa je nak meletop.. hahaha,.. saba bella.. saba.. hahahaa.. :P ... Dah masuk tahun 2015 kan ?? hahahaa .. bukan lupa tapi macam tak percaya je kan.. bulan berganti bulan.. siang berganti malam.. ok .. btw,.i'm sorry sebab dah lama  jengah masuk ke laman puithh.. hahahaha .. stress bro/sis.. sabau je laa kan.. 

ok ...we go for the next selection.. ok.. emm.. chuoallz pernah dengar tak lagu nie.. 

Angan-angan
Bila mencari pasangan
Yang bakal jadi pilihan
Si hartawan
Angan-angan
Jejaka pilihan hati
Punyai personaliti
Segak tinggi


Cari-cari
Tunggu-tunggu
Masih belum bertemu
Hari-hari
Yang berlalu
Meningkat usiamu
Pilih pasangan
Memang tak mudah
Asyik berangan
Tak jadi nyata

Angan-angan
Biarlah berbatasan
Jangan sampai penantian
Berpanjangan
Angan-angan
Hanya indKenyataanah dikhayalan
Yang harus engkau hadapi
Kenyataan

ya ya ya .. bukan senang nak cari someone yang memahami citarasa kita sebagai perempuan kan ?? haiihh.. dunia sekarang nie dah lain macam sikit ... perempuan pun makin advanced dah sekarang nie... so.. bagi kaum adam kat luar sana ... korang buatlaa something di belakang awek chuoallz.. sekelip mata je .. berubah laaaa.. masa tuh jangan fikri lagi "i sayang u" "i nak u" .. puuiieee!! perempuan sekarang dah maju .. dah tahu fikir future dorang.. tak sesuai yang sekarang nie.. cari next guy... hahhaa.. 

so.. bagi diri aku pulakk situasi sama.. tapi lain laa.. hahahaa.. meyh sini duduk depan sini.. bella nak share something ynag tengah terjadi sekarang nie.. ok cuba chuoallz bayangkan.. korang da ada bf nie.. elok ja bulan pertama kedua.. ketiga.. happy laa sangta kan? tup tup tup masuk bulan seterusnya berubah sedikit demi sedikit.. ok laa faham.. lelaki kalau sibuk nie alasan dia "i sibuk laa ,,jadual pack" .. ok laa alasanmu aku terima dengan sempit tersepit daa kan... ok nevermind.. sabar jugak aku nie kan.. ahhahaa.. giler tak shabar... hahahaa.. ok nevermind.. masuk seminggu senyap.. masuk 2 minggu senyap... masuk tiga minggu sneyap... 4 minggu diamm.. 5 minggu.. aku serabut,, 

hah.. as a women kan.. apa korang akan fikir ?? sah rasa nak kene move on kan ?? sah fikir .. macam da ada orang lain laa kan ? so tak salahkan cari someone yang care pasal kita ye tak ? tapi in my situation.. lagi susah ... mintak pendapat orang sana.. cakap lain.. mintak pendapat orang sini.. pun cakap lain... lelama la kan.. bella bole tanam kepala sendiri dah ... kadang2 sabar ada had nya jugak... 

selama bella sendiri.. sunyi nie.. baru datang someone yang macam perghh !! caringg.. bella akui dia baik.. diaa jujur orangnya.. dia seboleh2 nak bell senyum .. seboleh2 nak bell  jangan nangis ... tapi sorok mana pun kebenaran .. oneday diaa akan tahu jugak...

sorry mr,k .. salah bell semua nie jadi.. walau apa pun seronok kenal dengan lelaki sombong macam kamu.. lelaki degil cam kamu.. lelaki saiko seperti awak... bila difikirkan balikk.. ada jodoh ada lah kita... tiada,,, hanya mampu berserah.. In Sya Allah kamu akan dapat yang lagi baik dari aku.. :)


No comments: