Tuesday, 27 September 2016

KEHADIRAN DIRIMU
Kehadiran lagu pada malam ini adalah untuk aku meluahkan segala apaa yang telah terbuku di dalam ruangan hati kecilku,, dituju khas untuk mu sempena kedatangan hari lahirmu  :) 


Sayang, kehadiranmu di dalam lembah kehidupanku membawa seribu satu impak yang besar. kau hadir ketika aku terkontang-kanting keseorangan mencari bahu untuk berpaut.. setelah sekian lama aku memendam rahsia hati.. disuatu saat, aku memberanikan niat aku untuk berterus terang dengan mu .. "saya sayang awak sejak dulu" hahaha aku hanya mampu untuk menghantar text yang tidak seberapa itu...

Jujur saya akui disepanjang perkenalan kita, saya hanya mampu melihatmu dari jauh .. hanya mampu tersenyum melihat telatah dan kerenah mu di muka walhal waktu tu saya teringin untuk mengatakan rasa kasih terhadap awak tapi.. saya tak mampu.. mampu atau tak saya menjaga awak sepenuh hati saya.. disuatu masa saya memberanikan diri juga untuk berterus terang ... memang tidak sangka luahan saya awak terima dengan senyuman.. 

Terima kasihku ucapkan diatas penerimaan awak terhadap diri saya... cukup satu saya sayang, cinta, kasih dan rindu seikhlas hati saya hanya untuk awak.. Apabila saya mahukan sesuatu.. cukup itu saya mahukan.. terima kasih juga diatas setiap layanan awak terhadap saya..umpama permaisuri yang bertakhta di dalam hati awak sayang.. 

Hasil nukilan ini untuk awak sempena kelahiran awak.. saya cuma berkehendakkan sesuatu.. hanya awak yang saya mahukan.. awak banyak mengajar saya erti kesabaran..dugaan hidup, sifat sahabat dan macam2 lagi... hati saya puas bila dapat melihat senyuman awak di depan saya.. saya tidak mahukan BMW, tidak mahukan wang berjuta, cukup dengan hanya awak menerima saya seadanya, menyayangi dan mencintai saya dengan ikhlas,, menjaga saya seperti menjaga nyawa awak.. :') 

Saya tidak pernah merasa sebahagia ini... teriam kasih kuucapkan kerana menerima diri saya seadanya.. disetiap  doa saya, tersimpan semat nama awak di dalam doa saya.. moga doa saya diperkenankan olehNYA... :) 


SELAMAT HARI LAHIR SAYANGKU :)

No comments: