Tuesday, 11 December 2012

RIDE KE CHERATING 30/11-02/12 LC 135 MALAYSIA

   
Hai2... selamat petang sayang! ooopsss!! sorry lama dah tak update blog.. busy sikit la sayang... jangan marah ok... ok..hari ini bella ada something nak share dengan korang....pada 30/11 arituh LC 135 MALAYSIA ada buat ride to cherating tau.. hmm.. ramai laa juga yang sertai kan?? sponsor pun ada.. nak tahu?? REDBULL tau.. jangan main2... seronok memang seronok.. first time laa join trip nie... best laa juga.. macam2 hal yang jadi dekat sana.. bella pun malas nak cerita panjang,,,, u alls dihidangkan dengan picture2 yang bella cilok ok... 
 
 
ok..picture2 yang kat atas ni... sebelum dan semasa bergerak ke cherating.. hahaha... REDBULL AWESOMEE!!
ok.. yang baju merah tuh.. t-shirt rasmi ride ... cun tak?? heheh...
picture yang atas ni.. penat laa photographer tangkap kan?? cun tak?? hahhaa.... yang pakai baju marshall tu kenal tak?? thats my hubby ok.. ^_^ .. i'm so proud of you sayang... bella cukup bangga dengan kamu sayang... 
ok la.. sampai sini sahaja laa.. picture lain ada.. banyakk!! tapi bella ambil yang awesome je.. ok... nanti ada pape..bella share lagi ok.. bye !! ^_^

No comments: