Wednesday, 29 May 2013

KONVOI EVENT KRTB ZON SELATAN YAMAHA LC135 RIDER KOMUNITI

  


Hai guys!! oopsss!! sorry dah lama dah tak update blog bella kan.. sorry sayang... hehehe... banyak keje ... banyak ke? haha.. ok3... yang lain ngah buat apa tu? study? great! tidur? errkkk?? tidur2 bole baca blog ke? ok find! tak kisah.. asalkan korang sentiasa happy... ok find! walau apa pun bella tetap nak share something kat korang.. 

Pada 26 MAY 2013 satu event telah diadakan di Melaka anjuran abang bob ... heheh... bella dapat jemputan ke event tersebut.. but.. sorry.. bella tak dapat nak join sebab ada hal2 tertentu... ok stop! tukar topik lakk.. jom2.. sambung balik.. bertempat di Terminal Jentera Berat MITC Melaka... banyak kelab2 permotorann terlibat .... antaranya komunit Zon Selatan sendiri... LC 135 Malaysia... tidak ketinggalan juga Crypton LC Johor Crew.. turut terlibat sama dan jugak kelab2 permotoran yang lain... before event tu start.. admin Zon Selatan telah mengupdate even tersebut...



  • Assalamualaikum dan salam sejahtera.......

    ini kali kita akan mengadakan konvoi bersama KRTB untuk Zon Selatan.... jadi diharapakan kepada semua admin2 dapat memberitahu n mengumpul anak2 buah masing2 utk konvoi ini..... kerjasama dari crew2 amatlah diharapkan.... jangan lupa bawa baner masing2 ye... kita ada sesi bergambar dengan KAPCAI......

    tarikh : 26/5/2013
    masa : 3.30 - 4.00(on bike)
    tempat : Main RV stadium tun fatimah bukit serindit melaka

    ~Tiada Paksaan Kita Rider Tiada Beza~



    Pada hari yang dinantikan .. berpuluh-puluh biji motor menyertai event tersebut.. dengar cerita... cukup meriah.. rugi bella tak sertai kan? tak apa.. jom bella belanja beberapa keping gambar yang sempat bella ambil dari group2 mereka.. jangan marah tau admin.. hanya perkongsian berita ini.. ^_^ 











    Meriah bukan ?? hehehe... mestilah... dikesempatan ini juga.. bella mengucapkan tahniah kepada abg Shah Eizwan kerana bersusah payah menguruskan anak buah anda... segulung ucapan tahniah juga buat abang bob atas keberhasilan event tersebut... next event... kami dari Zon Selatan akan menurut serta acara2 akan datang.. KITA RIDER TIADA BEZA... 

    OK... sampai sini je bella sempat share.. next time.. bella akan update lagi story2 baru ok.. daaa.. ^_^

No comments: