Tuesday, 1 October 2013

YANG TERJADI KAN TETAP TERJADI

  


Kau tahu diriku.... serba tiada..
ku ingin lebih bersedia... 
Lalu.. di atas nama cita-cita...
Kau ku tinggalkan sementara...
Dengan percaya engkau akan mengerti.....
Dan sabar menanti....
 Berdoa berdoalah sayang.....
Sepenuh keyakinan...
BUKAN BERJANJI BUKAN BERSUMPAH
CUMA PERCAYA....
ku kan pulang padamu...JUA...
apa yang terjadi kan terjadi...
Dengan keizinan Illahi...

Perrghh! siap nyanyi bagai! ehh.. choii.. biasalah.. tengah release tension.. yelaa.. lepas hadap final exam.. apa lagi.. dengar lagu sampai lebam laa.. hahaha.. actually bella dah lama sangat x update blog nie kan? dah berhabuk daa.. sarang tebuan semua ada.. tak apa.. bella update slow2 k.. sebab bella sibukk.. ehh choii! dating.. banyak laa.. banyak keje kat kampus laa... 

Actually laa kan.. bella hairan laa.. setiap kali couple or bercinta.. mesti akan muncul orang lama pada pasangan kita.. yang hairannya.,... bella tak ada lakk muncul.... kenapa errkk? adakah sebab pasangan kite tu masih sayang pada ex dia? atau pun.. mungkin sebab.... ex dia mahukan dia balik? kenapa hal yang bella xnak jadi.. emsti terjadi.... 

Tak tahu nak buat cam mana dah.. dah buntu... bella bukan tak yakin dengan si dia.. tapi3... tapi.. kenapa hal lama datang balik? ok fine! kalau kawan.. ok bella bole terima lagi.. yang nie..siap nak getback.. silap2.. bole tersungkur dia nanti.. haiihhh.. what can i do? bella tak bole kongkong dia.. ckuplaa pantau dari jauh je.. tapi,,, ergghh!! kenapa perasaan ni lain macam je nie???!!! haduii! 

PELIKKAN perasaan nie.. kadang2 kita tak mahu lepaskan orang yang kita sayang.. kita sedaya upaya nak pertahankan dia dlam hidup kita.. tapi apabila muncul orang lama.. itu yang menyebabkan perempuan lemah nak berlwan untuk pertahankan cinta dia.. sebab.. orang lama lebih mengetahui keadaan si dia... nak2.. hubungan mereka dulu lagi lama dari kita.. sedangkan.. kite baru lagi dengan si dia.. ^_^ 

Apa yang bella buat cuma tenang... sabar dengan ape jua keadaan.. as long as kite tak hilang kepercayaan dia.. kasih sayang dia,  itu dah cukup baik..  ^_^ yang kan terjadi tetap terjadi bella... :)

No comments: