Tuesday, 20 November 2012

BUNTU !!!!!!!

 
     
Hai3!! apa khabar?? sihat??? bella tak berapa nak sehat laa... sebab banyak benda dah menghempap kepala bella nie....bella bole tahan..pendam sorang2 jew laa...
 
actually... bella risaukan khai tuh.. yelaa... call x angkat..mesej tak balas.. risau laa kan.. sebab dia tu ada sakit... bella risau.. tambah2 jauh daripada bella.. kalau dekat2 sini boleh laa bella tanya khabar..ni??!!! call tak berjawab macam mana kan??
 
lagipun dia ada luahkan isi hati dia... 2 hari lepas.. katanya dia balik kampung sebab lari dari masalah dia... mana taknya .. family dia paksa khai kawin dengan pilihan mak dia..mana laa khai nak kan?? sekarang ni pun... dia tengah serabut lagi tuh... :) .. bella berdoa agar dia tenang kat kampung dia.. sebab bella sentiasa ada disisi dia... bella sentiasa ada untuk khai masa susah dan senang....
 
bella juga menjadi pendengar yang setia untuk dia.... segala masalah bella ada untuk dia... :) ...bella terfikir juga... KALAU LAH.. mak khai paksa khai kawin dengan pilihan family... melopong bella.. silap3.. sebulan termenung... sebulan menanggis ni...huhuhuhu..tapi entahlaa.,.. semua bergantung pada dia... bella tak leh nak desak khai sangat.. janji dia tahu,,,isi hati bella cam mana... perasaan bella macam mana...
 
dua tiga hari ni bella rasa sunyi sangat.. yelaa.. kalau tak.. mesti dia call cakap macam ni.. " baby tengah buat apa?? sok kelas pukul bape baby?? dah makan tak??" rindu dia sangat3!! paling bella rindu sekali..dia cakap.. " baby sayang" .... :'( .. rindunye dengan semua tuh.. banyak kenangan bella dengan khai.. :'( ... 
 
bila fikir balik.. bella tak nak susah dia.. bella tak nak sakitkan hati dia.. bella mahukan dia bahagia.. even dengan cara dia senyap bole menenangkan dia... bella terima... bella harap sangat.... bila ride ke cherating nanti... bella jumpa khairul yang mula2 bella kenal.. :') ... bella mahukan khairul semula... selalu bella berdoa selepas solat..setiap kali berdoa..bella menitiskan airmata bila mengenangkan dia... 
 
YA ALLAH... aku amat menyayangi khairul ... Kau semaikanlah cinta di dalam hati kami.. Kau berikanlah kami ketenangan dalam menghadapi dugaan.. Kau satukanlah hati kami.. Kau berikanlah Khairul kekuatan untuk dia menghadapi dugaanMU... Kau temukanlah jodoh di antara kami... Kau jodohkanlah aku bersama dengannya..hanya pada Engkau aku bermohon..Kau yang Maha Mengetahui segala hal... AMINNN~~~
 
p/s~~ hubby.,,,bella tetap tunggu hubby sampai bila2 ok... jangan kusut2 kepala ok... baby yakin hubby bole hadapi dugaan.. kan kita dah janji untuk sama2 menghadapi dugaan dalam hubungan... baby sayang hubby sangat2! ingat setiap kata-kata baby k.. baby tetap tunggu hubby.. segala kekurangan,kelemahan hubby...baby terima .... LOVE U HUBBY booobooo... :) .. MISS U SO MUCH..:) .....,,
 
 

No comments: