Saturday, 10 November 2012

MENGHITUNG HARI

    

Hai... sorry..dah lama tak create entri kat blog.. busy laaa kan.. busy ke?? hahahaha.... jangan risau laa.. bella ok je kat melaka ni.. cuti sem.. dalam cuti sem nie,, banyak benda dah jadi.. dengan masalah lagi kan?? tadi..bella ada stalker blog si dia.. alaa.. khairul laa... alahaaii.. cute nye entri dia kan???
 
Jangan risau laa sayang.. bella ada .. tak ke mana.. bella pon tak kan tinggal kamoo k.. jangan risau k sayang.. lagipun.... dunia percintaan.. ada pasang surutnya,,, ada dugaan dan cabaran.. kalau sesetengah lelaki.. memang dah cabut dah...tinggalkan bella,,,, tapi khairul tak cam tuh pun.. dia tak lari dari dugaan yang datang..... sebab tuh bella sayang dia sangat2! love u laa hubby...
 
dah jauh nie.... macam2 dah bella fikirkan.... dia poun selalu sokong bella.. bagi semangat kat bella... sayang kamoo laa dear..!! 
 
Jangan risau ye sayang.. bella takkan tinggalkan kamoo ye... sayang hubby sangat3! 
sampai sini dahulu laa ye.. kalau ada benda yang bella nak share.. bella share dengan korang k.. bubye...!! HAVE A NICE DAY!
 
                                                                                          lots of LOVE.. ^_^
                                                                                             KHAIRUL ANNUAR 

No comments: