Saturday, 10 November 2012

CEMBURU!

   


Ellow!! hahahah.. tulis lagi?? mana tak nya.. tengah lepas geram ni,.... elok2 tadi taip entry pasal datuk lee chong wei.. tetiba teringat pasal kes petang tadi... mana tak nya.. bella intai2 laa facebook khai tadi.. ternampak komen2 kan... tetiba.....zaaappppppp!! what??!! nak jumpa??!! errghh!! kenapa4??!!! .... bella nak marah2 tak boleh... so pendam jew laa.... nak tahu muka geram bella cam ne?? cam nie....
 
 
hamek kau!! muka bella nie...hah..cam nie laaa... errghhh!! geram3!!! campur dengan cemburu lagi!! errgghh!!!! cari laa orang len weyhh!! khai aku punya laaa!! lau bella bole menjerit...boleh jer.... bella tahan jew dalam hati nie.... eeeeeee!!!! last2..bella termenung sekejap..berfikir lagi...haaiihhh..!!! tetiba muka bella bertukar cam nie...
 
 

uuwaargghhh!!!! tak nak kehilangan khai......!! bella sayang dia sangat2!! bella nak dia sorang aje... dia je faham bella...dia je tahu isi hati bella...dia je tahu apa yang bella fikirkan..apa yang bella menungkan.....segalanya dia tahu....sebab tuh bella sayang dia sangat4!! kemudian khai bagitahu kat bella... khai yakinkan bella.....khai terangkan kat bella hal sebenar,,,berkenaan hati dia... uuwaargghh!! lagi sebak laaaa!!! nak kamoo sayang!!! 
tersentuh hati bella..... bella akan pastikan khai happy dengan bella.. khai senang dengan kehadiran bella.. bella nak dia selesa dengan bella.. 
 
bella sayang dia sangat.. bella tak tahu nak luahkan macam mana lagi... sebab..bella nie kuat cemburu juga.... tapi bella suka pendam aje.. tapi bella pandai uruskan sifat cemburu tuh.... sifat cemburu tuh x laa memburukkan hubungan kami... cuma tu laa.. hati perempuan....
 
ok laaa....sampai disini sahaja luahan hati bella... next time kita cerita lagi oke... bubye...!!
 
                                                                                                       lots of love,
                                                                                                       KHAIRUL ANNUAR 

No comments: