Tuesday, 16 July 2013

NASIB !

   
 
            
 
  


Hai guys!! buat apa? dah berbuka puasa ke belum? hah.. yang belum.. g jamah makanan yang ada kat atas meja tuh tau! .. hahaah... pastu solat maghrib and tarawikh.. hahaha.. :) ... hari ni dah hari ke lima kita berpuasa.. alhamdulillah... kehidupan bella sekarang ni.. ok2 aja.. kehadiran sidia dalam hidup aku.. amat bermakna.. kirenya first time aku berpuasa dengan yang tersayang.... cewaahh!



  Ok.. hari bella berbuka dekat kampus laa kan.. yelaa.. iftar ramadhan... tup3.. mmbe bella yang lagi sorang tak datang... demam kau.. cian dia.. takpe2.. rehat tau.. ok stop it! ... makanan pon sodap... ok laa.. meriah laa jugak kat kampus tadi.. kire bersama mentor mentee tadi.. jap eaa... 







ok pic kat atas tuh... of course mmbe2 bella.. akak2 senior.. meriah kan... tapi..tadi dalam pukul 8 lebih malam laa kan.. bella balik sorang2.. perghh! syeram nehh! dah laa sunyi kan.. .. so dengan rasa nak selamat kan.. bella call si dia.. call banyak kali neh.. haiishh. mana laa dia nie.. ari makin malam.. at least dia ada teman bella borak kan.. sampai apartment.. tgh elok2 call.. gedebukkk!! oouchh!! bella jatuh tersungkur.. alahai.. time2 nie laa nak jatuh tersungkur.. koyak tak koyak lutut.. kene teruskan jugak jalan sampai umah.. si dia x angkat call.. huhuhuhu.. sedih seketika.. tak apelaa.. sibuk laa tuh.. ye iyelaa.. dia dah start sem baru.. so bella tak nak bebankan dia ka.. pandai2 laa bella laa.. hahaha.. cewwaahhh!! mulut happy.. hati sapa tau.. ok laa..

Balik umah jew.. terus masuk bilik.. tengok laa lutut.. ishh.. rasa kebas laa.. cam lenguhh.. jatuh tersungkur kot... gile tak sakit.. tahan jew laa.. ni tengah tahan laa nie.. ni tengah tahan sakit laa.. dengan demam nye.. hishh! dah laa tadi hujan pulakk .... hishh,, hari ni memang problemmmm jew .. hishh,,, sabo bella .. bulan pose,,, ok laa.. nanti bella share lagi ok....sakitttt!! papai!! 

                                                                                                                              >>mrs.????<<





No comments: