Wednesday, 3 July 2013

APA PANDANG-PANDANG ?

   



Hai!! buat apa? study? lepak? tak ajak pun kan?? hahhaha... tadi bella habis kelas lewat.. dari puku1 sampaiiiiiiiiiii pukul 5.30 petang.. hmm.. satu hape nasi pun tak masuk dalam perut bella... masa tu laa sakit perut ... alahai... letih laa cam nie... 

Lepas bella habis kelas.. bella terus pergi kat tempat meeting.. sepatotnya bella ade dari kul 4-6 petang.. sebab kelab bella ada buat communication skills.. yelaa.. BENDAHARI OK! kena laa adakan.. kalau tak... free2 kena perli dengan advisor.. ( korang nak tahu tak.. sebabkan advisor bella nie laa.. si dia cemburu tahap dewa tahu tak? risau bukan main lagi... sorry mr.appy ) .. ok stop story pasal laki tuh... tak nak pun cerita pasal laki tuh... actually dengar cerita dah nak kawin la.. dah kawin laa... tapi.. peduli apa aku kan?? 

Stop !! bella pergi laa kejap tengok apa laa yang dorang tengah buat.. tengah syok2 bella terlibat dalam aktiviti tuh.. ada someone nie.. emm.. pandang2 bella.. amboii... korek biji mata tuh nak ? hahah.. bella diam lagi.. tak cakap pun.. bella berfikir laa dengan tenang.. ceewwaahhh!! betul laa.. 

Lain macam tengoknya tuh.. bella buat tak tahu laa kan,,, malas nak cakap banyak.. nak tak nak bella kena terlibat dalam aktivit tuh sebab tuh kelab kan.. nak2.. bella ajk tertinggi ok.. hampeh laa kalau dapat ajk cam bella yang tak buat keje ape2 kan.. 

Lama laa jugak dia tengok bella.. sekali hamek kau.. bella tweet kat twitter.. memang nak kena baling kasut budak nie.... eh3.. bukak2 ade orang retweet kite nye tweet laaa hahah... @highway flyer's tau retweet bella nye tweet.. thnx tau sayang... hahahah.. jeles lettuw..

Jangan risau laa.. saya tak ada nye nak kat dia... cukuplaa dah ada sorang.. :) 


 
                                                                                                                          ~Mrs. ????~

No comments: