Tuesday, 10 July 2012

ASSIGNMENT !!!!



 

Yahhooo... haii2... korang sihat tak?? sorry laa.. dah lama bella ta on kat cinie... al maklumlah.. sibuk dengan U baru kan?? actually.. ada banyak cerita nak share dengan korang semua.. tapi... hal tuh nanti kita cerita ok.. ckang.. nak citer pasal.. assignment... mak aiihh.. banyak laaa.. !! semak pale otak nak hadap laa.. @_@ ...  yelaa.. sejak dah sambung belaja kat MSU nie.. memang penuh dengan dugaan laaa.. dengan assignmet lagi... dengan nota.. exam... ape lagi.. tak lama lagi... MID SEM.... haiihh.. lagi laa gilaa otak bella k... memang tak bole nak leka dah pas nie taw.. kene hadap buku.. study... fokus dalam kelas...
 
Assignment yang dah siap ok laa kan,,,, nak2 yang baru diberi... haaiiihhh.. memang pecah pale otak bella tau... hah.. korang yang masih study tuh... jangan laa tangguh kan kerja k.. even kerja tuh... cikgu nak lambat.. tapi korang sebagai student kene laa komitmen pada tugas yang telah diberikan taw... !!
INGAT !!! JANGAN TANGGUH KERJA !!


No comments: