Wednesday, 18 July 2012

OATH TAKING CEREMONY AT MSU


 

Elloww!! U aallzzz!! sihat tak?? study cam ne?? ok tak?? kerja pulak?? ok?? assignment dah ciap tak?? homework fah ciap tak?? yang bekerja tuh dah ready ke untuk hadap kerja sok?? hahha.. :DD... bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah.. oke.. INGAT !! JOM2.. !! terjah tittle bella nie.. :).. OATH TAKING CEREMONY??!! ape nie??!! eee.. saba laaa.. jangan laa terkejut cam siput.. eeee... ^__^ ... nak share laa nie.. 
 
First of all... sorry laa.. sebab dah lama tak berblog.. sebab penuh dengan assignment lagi... studt ag.. yelaa... paham2 laa.. tugas student kan?? k3.. ta pew...  OATH TAKING CEREMONY berlangsung kat MSU laa..bertempat kat LECTURER HALL.. ngee~~ acara ni tok memberi pengiktirafan pada student.. misalnya.. masa orientasi tuh.. ada persembahan laa.. so.. sapa2 yang menang tuh.. dapatlaa hadiah masa oath taking nie.. :) ... ada pulak yang dapat anugerah BEST STUDENT tau ! jangan main2 tawuk !! bella teringin nak jadi best student.. INSYAALLAH.. !! AMIN !! 
 
K laa.. penat bella berceloteh nie.. jom tengok gambar2 yang sempat di tangkap muat.. ^___^ HAPPY taw kawan2 bella kat sini... :))  CHECK IT OUT !! ^_^

yang tengah tuh OC tau !!
hahah.. muka dorang .. lucu tau.. !! happy !!


cam2 pose laa yang dorang buat... !!




ok laa.. ni jer yang bella dapat share dengan korang.... nanti ada lagi cerita atau story yang best.. bella share dengan korang k.. HAVE A NICE DAY.. !! ^_^

No comments: