Friday, 27 July 2012

SIRIM BERHAD SEKSYEN 2



 

Hai3!! SELAMAT BERPUASA semua... amacam puasa tahun nie?? ok tak?? bella ok jer sebab bella berpuasa dengan housemate laa.. hahha.. ni.. ada satu cerita yang bella nak share dengan korang tau.... hah.. cer tengok tajuk kat atas..... ye... bella and the geng pergi SIRIM BERHAD tau ... best... ^_^ .. banyak info yang bella dapat dari talk yang diadakan kat sana.... 
 
Baru bella tahu.. yang SIRIM juga buat segalanya termasuk laa... bahan kosmetik... selain dari YAMAHA punya brand... dorang juga ada buat search tentang sesuatu bahan tau.. tak kira chemical ke.. bahan makanan.. sampai packaging pon dorang buat research taw.... yang paling best.... ada TASKA !!!! bole laa bella kerja kat sana.. hahha... alahai.. banyak pulak bella membebel kan..?? jom terjah gambar2 yang sempat bella tangkap.. ^_^ ...
 
 
inin depan pintu gerbang.... nampak tak kawan2?? ^_^
  

ini kat dalam dia.. wow!!! teruja tau.. :O


yang ni pun dorang research jugak!


yang ni lau tak silap.. barang motor.. ^_^

yang nie.. setiap inci rumah.. bahan2 semua dorang kaji... nak tahu tahap kualiti.. ^_^



 
 ok.. tu laa dia serba sedikit tentang SIRIM BERHAD,.... balik pun awal jugak.. huhuhuhu...lepas nie.. lau ada lagi cerita.. bella share ok.. bubye... ^_^ 
HAVE A NICE DAY SYGGSS..^_^
 
 

No comments: